nl50 KK top set
£0.25/£0.50 No Limit Holdem
iPoker
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG (£118.69) 237bb
CO (£57.30) 115bb
Hero (BTN) (£50) 100bb
SB (£65.14) 130bb
BB (£102.18) 204bb
Pre-Flop: (£0.75, 5 players) Hero is BTN :kd: :kh:
2 folds, Hero raises to £1, SB calls £0.75, 1 fold
Flop: :jd: :ks: :qs: (£2.50, 2 players)
SB checks, Hero bets £1.75, SB calls £1.75
Turn: :7c: (£6, 2 players)
SB checks, Hero bets £5, SB calls £5
River: :2d: (£16, 2 players)
SB bets £8, Hero raises to £22, SB raises to £57, Hero folds
Final Pot: £92
SB wins £92 (net +£27.25)
Hero lost £29.75
sb 31 hand alatt 58/23
River szerintem nagyobb raise.
Amúgy szomorú hand :(
Wow! :eek: Szép játék!
Hát ezt kb sosem tudnám dobni,egy ilyen arc ellen.
Ez most tényleg jó dobás,ennyire tuti sztetek hogy sora van?
Sztem egy ilyen playa ha floppol egy sort azt már a korábbi utcákon sokkal agróbban játsza meg.
Jah és minimum potol a riveren :)
Hát ezt kb sosem tudnám dobni,egy ilyen arc ellen.
Ez most tényleg jó dobás,ennyire tuti sztetek hogy sora van?
Sztem egy ilyen playa ha floppol egy sort azt már a korábbi utcákon sokkal agróbban játsza meg.
Jah és minimum potol a riveren :)
Eléggé pesszimista foldnak tűnik... Relatíve nehéz itt nutsnál gyengébb handet elképzelni nála, de azért én mégis utánajárnék miről van itt szó. Kétségtelen, hogy ez a line így nagyon erős tőle. Drawheavy flop, majd blank turn és river, ahol jön ez a donk/raise... Most 58/23-as bálna ide vagy oda, ez minimum 2 pár kell hogy legyen nála. 31 handből meg nehéz lenne megmondani hogy viselkedik postlfop. Izzadós spot. De ez a tipikus "b@zdmeg call" szitu nálam... Egy gond van még vele: hogy a hasonló tehetségeknél még él az az elmélet, hogy nuts-ot flopol és mivel kib@szottul erős csak arra vár, hogy te izmozzál. Eszébe se jut semmi agressziót mutatni. Max a riveren... Szóval... ehh....
Igazából csak pislogok erre a dobásra. Ha a range-e csak AT és set, akkor is oddscallod van, de ha van nála T9 is, akkor nem tudom elképzelni, h ne legyenek nála 2p-ok akár, mert ha a drawy boardon azokat nem r-eli, akkor ezeket sem, szal szerintem ez nagyon rossz. Nem mehet jól, ha ilyen pesszimista vagy. Sztem a r size tök jó és, ha betolja talán marad bluff a range-ében, nem úgy, mint nagyobb a r esetén.
Én se tudnám eldobni, de a c/c c/c donk3bet nagyon ritka helyzet, elgondolkodtatott a fold, lehet nem ilyen egyszerű.
Ha így játszom meg én se tudnám eldobni, viszont nálam ez riveren call, sztem nincs miért visszaemelni. Kövezzetek meg, ha túl óvatos vagyok.
viszont nálam ez riveren call, sztem nincs miért visszaemelni. .