NL50 KK vs feszes 3betelgető ellenfél
ellenfél 10/8/8.4 3bet 13.3 1500hand alapján
rólam most azt tudni kb 25/25 körül játszottam 30 steal és volt jópár 3betem mert egy short állandóan lopni akart tölem és és visszatologattam neki
(régebben LongGong ellen volt 1-2 4betem akkor aszem dobott is de volt hogy 5betelt (akkor sokkal lazább volt a statja kevesebb hand alapján) és belenéztem valami monsterrel valami nagyobb monsterbe :) )
most egyébként stealemre 2szer 3betelt dobtam neki mindkétszer
a kérdés, hogy most mi van?!?! :)
Seat 10 is the button
Seat 1: LongGong ( $94.87 USD )
Seat 3: yuezi ( $9.42 USD )
Seat 5: Kanasson ( $52.25 USD )
Seat 8: ThxLittleFish ( $88.34 USD )
Seat 10: Granic ( $74.91 USD )
LongGong posts small blind [$0.25 USD].
yuezi posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to ThxLittleFish [ :Ks: :Kd: ]
Kanasson folds
ThxLittleFish raises [$2.00 USD]
Granic folds
LongGong raises [$6.75 USD]
yuezi folds
ThxLittleFish raises [$12.00 USD]
LongGong calls [$7.00 USD]
** Dealing Flop ** [ :8d:, :7d:, :5c: ]
LongGong checks
ThxLittleFish bets [$15.00 USD]
LongGong raises [$80.87 USD]
ThxLittleFish ?!?!
hmmm de keveseket emeltem tökjó hogy csak utólag tünnek fel ezek a dolgok... :S
Hát én preflop vagy 20ig elemtem volna vissza. A flop on én pot-ot emeltem volna az all in szerintem pedig insta call bármilyen pp je lehet lehet aq színhúzó rengeteg lapra mondhatta az all in-t aminek többségét vered szóval ez szerintem +ev-es call!!!
A 4beted tényleg kicsi, így megadod az oddsot bármely kis pp-nek de akár a kis konnektoroknak is, főleg hogy ennyire deep-ek vagytok. A flop reraise all-in alapján a szetet nem tartom valószínűnek, azzal inkább csak call-ozna. 99-QQ vered, de AA is elképzelhető. A játéka illik ászos flush draw-ra is, bár a :Kd: nálad van így :Ad: :Kd: -ja nem lehet. Nem tudom mit lépnék, talán call.
(A 3bet statja lenne 13,3%?)
(A 3bet statja lenne 13,3%?)
nagyobb 4-bet 20-ig, ez így miniraise kb....aztán instacall, ha csak a QQ-t hagyod a range-ében már akkor is plusszos sztem a megadás....
picit nagyobbat kellett volna 4betelni, ahogy már te is rájöttél, ill. a többiek is írták. nálam amugy 13/30-et játszik és 14 felett 3betel. s -3 BI a mérlege közel 500 hand utan.
én el nem dobnám :)
picit nagyobbat kellett volna 4betelni, ahogy már te is rájöttél, ill. a többiek is írták. nálam amugy 13/30-et játszik és 14 felett 3betel. s -3 BI a mérlege közel 500 hand utan.
én el nem dobnám :)
akkor megadtad? ;)
jaja :Ad::5d: -t mutatott és kitartottam :)