NL50: marginális kéz donkbet ellen
4. kezem az asztalnál... így semmi info. FTPn nagyon aggresszívek a kis lapos flopokon általában, viszont a konkrét ellenfélről semmi read.
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
BTN: $100.75
SB: $65.60
BB: $39.65
UTG: $104.20
Hero (CO): $49.25
Pre-Flop: Q T dealt to Hero (CO)
UTG folds, Hero raises to $1.75, 2 folds, BB calls $1.25
Flop: ($3.75) T 6 6 (2 Players)
BB bets $3.50, Hero calls $3.50
Turn: ($10.75) 2 (2 Players)
BB bets $10, Hero ??
Vagy a6-ja vagy a10-e van esetleg megpróbál kiblöffölni. Overpárra nem tenném. Azzal visszaemelt volna. Azért döntök amelett hogy a 10-e van mert flopnál kicsit hívott bele nem a pothoz hanem az átlag pénzhez képest. Miután meglátta szerintem a turn-t még gyorsabban meg akarta nyerni a flopot nehogy riverre feljöjjön valami jobb. Szinte biztos vok hogy a10.
Vagy a6-ja vagy a10-e van esetleg megpróbál kiblöffölni. Overpárra nem tenném. Azzal visszaemelt volna. Azért döntök amelett hogy a 10-e van mert flopnál kicsit hívott bele nem a pothoz hanem az átlag pénzhez képest. Miután meglátta szerintem a turn-t még gyorsabban meg akarta nyerni a flopot nehogy riverre feljöjjön valami jobb. Szinte biztos vok hogy a10.
Valószínű TT,66-al nem emelt volna, sztem is A10 vagy esetleg trükközött valami overpárral. Na és egy blöffön kívül nemsok minden van amit megversz...
Turnön fold, mivel az esetek többségében el fogod bukni az ilyen jellegű partikat. Egyedül a J10,910 és a totálblöff az, amit verni tudsz, minden más téged ver.
Egyetértek mindenkivel, sztem is dobni kell. Bár a partiban ezt csak a riveren sikrült megvalósítani.
És mit csinálnátok JJvel?
Egyetértek mindenkivel, sztem is dobni kell. Bár a partiban ezt csak a riveren sikrült megvalósítani.
És mit csinálnátok JJvel?
sztem ez nagyon egyszerű, flopon raise így az Axnek és a kis párnak nem adsz szabadlapot, ha meg callolja akkor legalább tudod hogy valószínűleg nem 23oja van.