NL50 Nut flush vs. Nit ruszki river push
ellen egy nit sokasztalos orosz
pre std, post: a ch/raise call szerintem ok, mert legtöbbször draw van nála (vagy set :) ), turn: c TP+NutFD, szerintem ok, R: ???
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG JCFallow ($81.30)
UTG+1 frozzen_fish ($51.85)
CO Ouspenski ($50.25)
BTN HERO ($67.65)
SB t.mara ($52.50)
BB SiNJay91 ($35.25)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) HERO is BTN :qd: :ac:
3 folds, HERO raises to $1.50, t.mara calls $1.25, 1 fold
Flop: :qc: :9c: :3h: ($3.50, 2 players)
t.mara checks, HERO bets $2.35, t.mara raises to $7.95, HERO calls $5.60
Turn: :jc: ($19.40, 2 players)
t.mara bets $13, HERO calls $13
River: :kc: ($45.40, 2 players)
t.mara goes all-in $30.05
HERO ???
:Tc:-n kívül szerinted van értelme így játszani? mert szerintem nem. viszont fogalmam sincs milyen kísérője lehet amivel érdemes így játszania:D
flop ch rr. call után kb a lehető legjobban alakul a board - nem :D? -
turn játék az érdekelne, mivel igy elsőre a call nem tetszik - kb minden draw lejött-> ods és io pedig nem biztos hogy megvan -
jó lennének valami statok róla.
amúgy nem tudok neki semmilyen Tc-t a kezébe adni, mert egy nit nem fog callozni T8cc-vel oop. TT-t meg nem fog x/r-elni. (valszeg)
adom rivert, mert sztem ez egy blöffbeforditott set lesz kb. nem tudta mi legyen vele, 'szt betóó'ta.
amúgy a turn-t valóban talán el lehetne foldolni, ahogy joci is írta nincs nagyon IO.
jó lennének valami statok róla.
amúgy nem tudok neki semmilyen Tc-t a kezébe adni, mert egy nit nem fog callozni T8cc-vel oop. TT-t meg nem fog x/r-elni. (valszeg)
adom rivert, mert sztem ez egy blöffbeforditott set lesz kb. nem tudta mi legyen vele, 'szt betóó'ta.
Stat: 17/12 250hand alatt, aggr: 1 aggF: 24% WTSD: 20% SB3bet 0, SB c vs steel:21%
Amit feljebb leírtatok mind végigagyaltam, TT minek ch/r ha pre csak callol, T8s a legelképzelhetőbb vagy 8c9c 7c8c 6c7c,
turn call - értem, kérdéses - de ha ch/r-el akkor kb mindig megbeteli majd a turnt,nem?
River nagy agyalás volt, lement a teljes timebank, egyszerűen a TcTx-n agyaltam, de nem értettem a flop ch/r-t, inkább set-et tudtam a kezébe tenni.
Flop ch/r-t mostanáig nem értem egy ilyen nittől... viszont a river push-al TcT-t reppel
hand vége: weaktight | Hand | QAo - $0.25/$0.50 No Limit Holdem
köszi mindenkinek, nem sok kellett a dobáshoz riveren...
Stove szerint: 99,JJ-KK,TcT, QTc, JTc, 8c9c 7c8c 6c7c range ellen pontosan 50-50%
buktam egy flipet :)
GL
Stat: 17/12 250hand alatt, aggr: 1 aggF: 24% WTSD: 20% SB3bet 0, SB c vs steel:21%
Amit feljebb leírtatok mind végigagyaltam, TT minek ch/r ha pre csak callol, T8s a legelképzelhetőbb vagy 8c9c 7c8c 6c7c,
turn call - értem, kérdéses - de ha ch/r-el akkor kb mindig megbeteli majd a turnt,nem?
River nagy agyalás volt, lement a teljes timebank, egyszerűen a TcTx-n agyaltam, de nem értettem a flop ch/r-t, inkább set-et tudtam a kezébe tenni.
Flop ch/r-t mostanáig nem értem egy ilyen nittől... viszont a river push-al TcT-t reppel
hand vége: weaktight | Hand | QAo - $0.25/$0.50 No Limit Holdem
köszi mindenkinek, nem sok kellett a dobáshoz riveren...
Stove szerint: 99,JJ-KK,TcT, QTc, JTc, 8c9c 7c8c 6c7c range ellen pontosan 50-50%
buktam egy flipet :)
GL
Megnéztem PTR-en is, ill. rá szoktam keresni h hány asztalon játszik és éppen hogy áll, ez az arc sokasztalos 17/14.
call "emilióóóóóóóóóóó" felkiáltással, az hogy tt meg no worries.
Mivel még senki nem említette: floppon a betsize nem az igazi szvsz, min 3ig emelnék.