nl50 OP flop raiset kap 180bb deepen 3bet parti
ellenfél szerintem gyenge lag reg féle, vannak érdekes move-jai
R3-D3: 33/25, fto3: 37%, 4B range 6,4%, AfQ: 35%(46,32,16), raise cbet 3bet pot 50% 640hand!
Ongame Network $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1583005
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Tenitsi (UTG): $52.25
R3-D3 (MP): $88.05
greybland (CO): $66.09
txetxu2011 (BTN): $52.20
jalluxxx (SB): $39.50
Hero (BB): $91.41
Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with K K
1 fold, R3-D3 raises to $2, 3 folds, Hero raises to $6, R3-D3 calls $4
Flop: ($12.25) 5 6 8 (2 players)
Hero bets $8.00, R3-D3 raises to $25, Hero wtf???
köszi;)
fold. amúgy pont ezért érdemes blöff raiselni az ilyen összefüggő flopokat normál és 3bet potokban egyaránt. reg ellen nem is cbetelném, deepen főleg nem.
fold. amúgy pont ezért érdemes blöff raiselni az ilyen összefüggő flopokat normál és 3bet potokban egyaránt. reg ellen nem is cbetelném, deepen főleg nem.
pre nagyobb 3b, flop ch-elnék - simplarr pot- itt nem tudom ;-S
Pre szerintem is nagyobb 3 bet 8 dollárig!
Flop cbet/fold szerintem jónak tünik ellene mivel kevese dob 3 betre és simán settminolhat, de ezért is 3 betelnék nagyobbat preflop, hogy ne legyen kedve simán callozgatni.
50% raise cbet nagyon sok szerintem így simán, bár jobban végig gondolva lehet check calloznék inkább.
Ezeket a szitukat én sem szeretem és sokszor nem tudom hogy kéne kezelni.
Szóval kíváncsi vagyok a kompetensebb személyek véleményére a témában.
50% raise cbet nagyon sok szerintem így simán, bár jobban végig gondolva lehet check calloznék inkább.
Ezeket a szitukat én sem szeretem és sokszor nem tudom hogy kéne kezelni.
Szóval kíváncsi vagyok a kompetensebb személyek véleményére a témában.
reg ellen nem is cbetelném, deepen főleg nem.
Pre szerintem is nagyobb 3 bet 8 dollárig!
Flop cbet/fold szerintem jónak tünik ellene mivel kevese dob 3 betre és simán settminolhat, de ezért is 3 betelnék nagyobbat preflop, hogy ne legyen kedve simán callozgatni.
igazából mivel majdnem 200bb deep, tök mindegy a 3bet méret, ugyanúgy megadja a 10$-t is mint a 6$-ot. szóval a 8$-os 3bettel csak azt érem el, hogy nagyobb lesz a kassza flopon, amibe bet/f vagy ch/c-t játszhatok.
a fold to 3bet értékből pedig egyértelműen látszik, hogy kb pp-t 100bb deepen sem dob, nemhogy 180bb-n, szóval setmineolni úgyis fog, csak kérdés, hogy azzal itt raiselne-e IP.