NL50 Q8s vs donky fish
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
4 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
CO ($151.13) 302bb
Hero (BTN) ($50) 100bb
SB ($244.65) 489bb
BB ($27.25) 55bb
Pre-Flop: ($0.75, 4 players) Hero is BTN :qs: :8s:
1 fold, Hero raises to $1, 1 fold, BB calls $0.50
Flop: :8h: :5s: :as: ($2.25, 2 players)
BB bets $0.50, Hero raises to $1.75, BB calls $1.25
Turn: :6d: ($5.75, 2 players)
BB bets $0.50, $0.5 to Hero ($47.25)?
BB 40/8, 40 hand.
Flopon simán valueraiseltem. Turnon érdemes raiselni valuért? Mit tesztek ha raiseltek, megadja a donkot és blank riveren nagyobbat donkol?
Ezek a fishyk gyakran játszák ezt kész kézzel is(gyenge A,2p,set,sor,mindegy),ugyh én turnön már nem emelnék,csak adnám,riveren pedig egy buzibetet lecallolnék,blanken lehet pb-et is.Turn r-re pedig r/f-olni kéne,így azt semmiképp nem csinálnám.
FD-n van ő is.
Turn csak adnám.riveren nagy bet ellen,blanken dobnám, eddigi tapasztalatok alapján.Más esetben river is call.
Flop ok, turn call, river kis betnél ismét csak call szerintem nagyobb bet ellen fold
turn csak call, ösztom KisMuck véleményét gyakran játszák így a kész kezeiket
ezek a minbetek általában fel vannak címkézve: "emelj rám, emelj rám", rengeteg ilyet láttam már általában nuts, vagy valami erős hand... de játsszák ugyanezt valami nagyon gyenge párral, fd-vel is... csak call, aztán meglátjuk a rivert.
Ez a kis bet lehet FD, sor húzó, gyenge ász.. Én turnon is visszaemelnék rá, s ha riveren erősödünk mehet a raise, ha nem csekk behind.
szvsz ilyen esetekben turn-t úgy kell tekinteni mintha csekkelt volna és az alapján betsizingolni, így h van párom nem rézelnék csak call, ha csak dró-m lenne akkor réz
river donkra flöss nélkül fold (kivéve ha minit 1 bb-t hiv akkor call)