NL50-QKs-sor
Full Tilt Poker, $0.25/$0.50 NL Hold'em Cash Game, 5 Players
LeggoPoker.com - Hand History Converter
SB: $23.15
BB: $33.05
UTG: $31.05
Hero (CO): $52.10
BTN: $85.70 30/13/1.5
Pre-Flop: Q K dealt to Hero (CO)
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.25, BTN raises to $5, 3 folds, Hero calls $2.75
Flop: ($11.25) Q J 9 (2 Players)
Hero checks, BTN bets $4, Hero raises to $12, BTN calls $8
Turn: ($35.25) 3 (2 Players)
Hero checks, BTN checks
River: ($35.25) T (2 Players)
Hero bets $25, BTN raises to $50, Hero calls $10.10 and is All-In
Results: $105.45 Pot ($3 Rake)
Hero mucked Q K (a straight, King high) and LOST (-$52.10 NET)
BTN showed K A (a straight, Ace high) and WON $102.45 (+$50.35 NET)
Hibás volt ez a játék?A 3-bet megadásán gondolkozom, hogy jó volt-e pozíción kívül elsősorban...
A flopon tolnám neki ezerrel, ha már egyszer bementem a játékba, de mivel volt egy 3bet még pf, inkább óvatosan játszanék, és csak call, majd esetleg fold.
Én személy szerint, ha nagyon nem tudom hova tenni az ellent (lehet, ezért kövezés jár), akkor inkább az elején (flopon) izmozok, akár allint is betolom azonnal, nem várom meg, hogy esetleg feljavuljon, vállalva a kockázatát, hogy 99+ van nála. Ha viszont kevésnek érzem a lapom és végigmegyek úgy, hogy nem tudom mire tenni, és vállalom a kockázatát, hogy feljavul, akkor fékezek és inkább pot-control (? ez az ideális kifejezés ilyenkor?)...
Persze, ez én vagyok, és egyébként sem vagyok jó játékos :)
Én annyit csináltam volna másképp csak, hogy a turn-on is emelek. Engem a flop utáni 4 dollár emelése nem győzött meg túlságosan úgyhogy ott helyes is volt a re-raise szerintem de ettől függetlenül toltam volna az arcába a következő nagyobb emelést turn-on is. Kb. 2/3 potnyit.
Hibás volt ez a játék?A 3-bet megadásán gondolkozom, hogy jó volt-e pozíción kívül elsősorban...
[/I]
1, Kérdéses preflop a megadásod szerintem QKs-sel, de ez még megadható, mert nem volt erős az ellenfél emelése. Az a baj, hogy jó eséllyel dominált lap ellen fogsz játszani, és végül így is lett.
2, Flop játék szerintem teljesen jogos
3, Turn ok
4, River: Na ezt végképp nem értem. Ellenfél value betet nyom, Te meg visszaemelsz egy olyan lappal, amit csak és kizárólag jobb lap (AK) adhat meg?
4, River: Na ezt végképp nem értem. Ellenfél value betet nyom, Te meg visszaemelsz egy olyan lappal, amit csak és kizárólag jobb lap (AK) adhat meg?
Én valuebeteltem a riveren 25-öt és ő reraiselt.
A flop játék jó. Én esetleg aq-tól félnék de nem volt elég meggyőző a flop bet. MOndjuk az a 4 dolcsi raise lehet becsalogató egy qq-val vagy valami ilyesmi. Én valószinüleg rátoltem volna törnön. Egyébként a river játék borzalmas. Flopnál reraisoltad akkor turn alap hogy hívás... ha meg ő nem hív valószinüleg valamilyen húzója van és ha river egy 10 ami aknak tökéletes és még be is emel egy value betet én eléggé dobnám. Bocsáss meg a flop játékodon kívül szinte minden rossz volt.
A flop játék jó. Én esetleg aq-tól félnék de nem volt elég meggyőző a flop bet. MOndjuk az a 4 dolcsi raise lehet becsalogató egy qq-val vagy valami ilyesmi. Én valószinüleg rátoltem volna törnön. Egyébként a river játék borzalmas. Flopnál reraisoltad akkor turn alap hogy hívás... ha meg ő nem hív valószinüleg valamilyen húzója van és ha river egy 10 ami aknak tökéletes és még be is emel egy value betet én eléggé dobnám. Bocsáss meg a flop játékodon kívül szinte minden rossz volt.
Érdekes parti...
Én PF nem tudnám dobni, nehogy már minden minemelésre dobjunk.
Flopon viszont nem biztos, h visszaemelnék, azért ez a flop elég rendesen eltalálta. És az ilyen mi3betelők altalában nincsenekn igazán tisztában azzal, h mit miért is lépnek, lehet, h ez a kis emelés egy setet takar, amit "slowplayezik". turn ch sztem jó, és ariver is tetszik, azt hiszem. 2nd nutrod van, és tekintve a flop játékot elég valószínűtlen az AK, én leginkább KK-t vártam volna mutatáskor...