Nl50 Qq Oop
Hand #1575011447000020: Pebble Beach 11447
Seat 1: Neve*** (75,80 in chips)
Seat 2: Anni*** (50,00 in chips)
Seat 3: Opin*** (52,15 in chips)
Seat 4: Totu*** (47,20 in chips)
Seat 5: nail*** (16,50 in chips)
Seat 6: 4mic*** (28,65 in chips)
Seat 7: PROR*** (47,50 in chips)
Seat 8: neomorf (53,30 in chips)
Seat 9: Robe*** (51,55 in chips)
Seat 10: Nr1P*** (51,40 in chips)
Totu***: posts small blind $0,25
nail***: posts big blind $0,50
Dealt to neomorf [ Qh Qd ]
4mic***: folds
PROR***: calls
neomorf: raises to $2,25
Robe***: folds
Nr1P***: raises to $7,50
Neve***: folds
Anni***: folds
Opin***: folds
Totu***: folds
nail***: folds
PROR***: folds
neomorf: calls
@@@ F_L_O_P @@@ [ 3h Jc 6h ]
neomorf: bets $9,50
Nr1P***: raises to $22
neomorf: folds
Nr1P***: returns uncalled bet $12,50
*** SHOW DOWN ***
Nr1P***: mucks
Nr1P*** wins $33,50
Mivel cakes parti, ellenfélről nincs adatom. Csak kevés embert ismerek, mivel 12-16 asztalon játszom. Szal a lényeg, hogy tök ismeretlen ellen hogyan kell ilyet játszani??? Ha pre visszaemelek már kb fél stackem bent van... de így is közel van hozzá. Tehát hol van elrontva a dolog??
Sztem ott hogy nyitottál floppon. Legalábbis ha én vagyok az agresszor én AK-val is visszaemelek rád ha floppon oop belenyitsz miután preflop csak calloztál, és sztem a többség is így játszik. Ismeretlen ellenfél ellen én inkább csekkrézt próbálnék és ha arra allin megy akkor fold, bár kétségtelen hogy úgy több pénz lesz a potban, meg SH-n kicsit más, FR-en nem biztos hogy működik.
Amúgy nem mondom hogy rosszul csináltad, lehet hogy AA/KK/JJ volt nála, ez csak egy vélemény. Mondjuk rá is fizettem már párszor erre a flop agresszióra, szóval könnyen lehet hogy te csináltad jól! :)
Sztem ott hogy nyitottál floppon. Legalábbis ha én vagyok az agresszor én AK-val is visszaemelek rád ha floppon oop belenyitsz miután preflop csak calloztál, és sztem a többség is így játszik. Ismeretlen ellenfél ellen én inkább csekkrézt próbálnék és ha arra allin megy akkor fold, bár kétségtelen hogy úgy több pénz lesz a potban, meg SH-n kicsit más, FR-en nem biztos hogy működik.
de most akkor mi a jó? belenyitni, vagy c/r-elni??
Sztem nincs egyértelműen jó megoldás, a csekkrézes verzió annyiból jobb hogy ott ha visszaemel tudod hogy nem jó a QQ, persze akkor a fél stack bánja az infoszerzést, viszont ha dobja az emelésedre azzal nemcsak a kassza a tied hanem az imidzsed is jobb lesz az asztalnál, a többiek majd kétszer is meggondolják hogy visszaemeljenek rád! :)