NL50 QQ pf 4betet kap 140bb deepen
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG playMYgame ($83.02)
CO Stormrider4 ($51.42)
BTN Zlodd ($147.32)
SB PKRLouise ($69.27)
BB Hero ($71.99)
Pre-Flop: ($0.75, 5 players) Hero is BB :qh: :qc:
2 folds, Zlodd raises to $1.50, PKRLouise calls $1.25, Hero raises to $6.50, Zlodd raises to $20, PKRLouise folds, Hero ????
Hero berámolja, ha már sqz-elt?
Az ellenfélről ekkor csak kb 20 hand volt és folyton emelgetett és 3betelt és csak mutatás nélkül vitt potokat.
Én a QQ-t 70 BB felett inkább eldobom ha az all-in lenne a másik opció...
Én betenném, márcsak a poziciók miatt is(btn vs sb vs bb, sokszor visszajátszhat)
Hero berámolja, ha már sqz-elt?
igen! ezt akkor döntötted el, amikor sqeezeltél. Ha nem teszed be, akkor preflop csak call. Az is jó opció.
Szerintem egyértelmű az allin. Főleg az előzmény miatt: gondolhatja, hogy meguntad, ezért light 4betel(ami amúgy is deepen jobban működik)
pre call szerintem nagyon szar. OK tegyük be pre, de miért ne lehetne 3bet/foldolni pl egy tök nit playa ellen?
(lehet agyamra ment mostanában a fr :D )
van note a gyerekről, hogy össze-vissza emelget/3betelget.
tökéletes szitu nekünk sqz-re, ezt nyilván ő is tudja, ezért lehet nála sok(?) light4bet is. nevetve tenném be.
én csak callolnék, és postflop tenném be. Ha betoljuk azt érjük el, hogy eldobja a blöffjeit, és beteszi egy QQ+ AK rangel.
én csak callolnék, és postflop tenném be. Ha betoljuk azt érjük el, hogy eldobja a blöffjeit, és beteszi egy QQ+ AK rangel.