NL50 QQ preflop minraise
GAME #1062370955: Texas Hold'em NL $0.25/$0.50 2008-07-08 20:12:37
Table Morgenzon
Seat 1: kimpppa ($39.90 in chips)
Seat 2: paparoa ($13.98 in chips) DEALER
Seat 3: venon13 ($21.10 in chips)
Seat 4: MrBeun ($22.65 in chips)
Seat 5: playstation2000 ($9.25 in chips)
Seat 6: SchlaubiCollect ($9.50 in chips)
Seat 7: HurricaneEye ($49.25 in chips)
Seat 9: Kroeusus ($18.22 in chips)
Seat 10: Alcoholdrinker ($48.60 in chips)
venon13: Post SB $0.25
MrBeun: Post BB $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Alcoholdrinker [CQ DQ]
playstation2000: Fold
SchlaubiCollect: Fold
HurricaneEye: Fold
Kroeusus: Call $0.50
Alcoholdrinker: Raise $2.50
kimpppa: Raise $5.00
paparoa: Fold
venon13: Fold
MrBeun: Fold
Kroeusus: Fold
Alcoholdrinker: Call $2.50
*** FLOP *** [D8 C2 S9]
Alcoholdrinker: Bet $8.50
kimpppa: Call $8.50
*** TURN *** [S10]
Alcoholdrinker: Check
kimpppa: Bet $9.00
Igazából sok kérdésem van ezzel a handdel kapcsolatban. Igazából a preflop callom szerintem logikus, mert nem akartam itt nagy potot építeni egy esetleges KK, AA ellen, amivel minraiselgetni szoktak előszeretettel. A postflop játék már érdekesebb szerintem. Nyitottam, hogy eldöntsem, hol állok a partiban, ha visszaemel egyértelműen eldobom, viszont a callal azt érte el, hogy a rangeből kizártam AA,KK-t (legalábbis nagyon logikátlannak találnám a callt itt AA,KKval).Maradt a JJ,TT amit nagyon valószínűnek tartottam ez után, ezért is nehezítette meg a turn játékot a T. Várom a véleményeket, meg hogy szerintetek mennyire vergődtem rossz irányba. Szó szerint vergődtem a leosztásban, nagyon megizzasztott ez a szituáció.
A csávó rejtéjes módon nincs benne a PT adatbázisban, pedig a HHban szerepel:S. Ezt sem értem. Mindegy, így nem tudok adatokkal szolgálni.
Köszönöm az észrevételeket!
Én visszaemeltem volna preflop kb. 15$-ig, ha arra rátolja, akkor nyugodtan el lehet dobni, ha meg lecallozza, akkor legalább sikerült leszűkítenünk a range-ét. Nem szeretem az ilyen "zsákbamacska" helyzeteket. Mivel csak megadtad a preflop minraise-t, így a parti hátralevő részében a sötétben kellett tapogatóznod. (Ezért is érezted magad nehéz helyzetben. :P)
Turn-ön allin mennék, és elsírnám magam. :D
Szerintem sokkal jobb lett volna a floppon a c/r line, már csak azért is, hogy kihasználd a csávó cbetjét. Információ szempontból sem rossz, igaz egy picivel drágább megoldás.
szeirntem is check/raise a flopon, donkbet nem túl jó ötlet közepes made handekkel, ezt már énis megtapasztaltam.
Ez biztos oldalfüggő, de az én tapasztalatom alapján a mini3bet nem szokott erős lapot takarni, de nem képesek dobni a 4betre. 4betelnék, ha arra visszatolja, akkor talán fold, ha nem akkor stackoff, minden nem A, nem K flopon.
Flop, turnön még tépelődöm.... (szinte biztos nem nyitnék bele a flopon)
szeirntem is check/raise a flopon, donkbet nem túl jó ötlet közepes made handekkel, ezt már énis megtapasztaltam.
A donkbet nem max fél potnyi emelés?
a meret nincs meghatározva. preflop mini3bet nem mindig, de töbnyire nagy lapot takar. legalábbis az én tapasztalatom szerint. én erősen játszanám meg, nekem is belefér a preflop reraise, sőt akár az all-in is a csajokkal. nem zavar, ha kinn van nagyobb PP, kb ennyi az esélye, hogy AK, vagy AQ-val izmozzon.
dodi: de elvileg igaz, hogy csak félpotny alatti emelés OOP a donkbet, de mindegy, szóval a flop OOP bet-re gondoltam, hogy nem jó ötlet közepes made handekkel.
reraisere eldobod? én rádtolnám AK-val is:) erről "süt", hogy csak bepróbálkozol.
reraisere eldobod? én rádtolnám AK-val is:) erről "süt", hogy csak bepróbálkozol.