nl50 QQ-ra sqz
először is preflop mi volna a helyes játék?
(ha csak sima 3bet-et kapunk QQ-ra mit csinálunk pozícióból és pozíción kivűl hasonló ellenfél ellen?)
ilyen flop (esetleg szárazabb) után hogyan tovább?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
6 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($30.14)
UTG+1 ($63.31)
Hero ($48.50)
BTN ($38.05) 28/6
SB ($67.90) 24/19/3/3bet: 5,4
BB ($54.60)
Pre-flop: ($0.75, 6 players) Hero is CO :Qc: :Qd:
2 folds, Hero raises to $2, BTN calls $2, SB raises to $8.25, 1 fold, Hero calls $6.25, BTN folds
Flop: :7c: :4s: :6s: ($19, 2 players)
SB bets $11, Hero ???
Tegnap pont ilyen szitum volt, igaz csak NL20.
Illetve, volt különbség ,eleve pre allin lett a vége. AK-val 4betelt a pre emelésemre.
Szerencsére kitatott.
Visszatérve erre a szitura... sztem, ha AA-KK van nála akkor már pre allint forszírozott volna, nem? Ergo lehet okés vagy ha visszatolod neki!
Illetve, volt különbség ,eleve pre allin lett a vége. AK-val 4betelt a pre emelésemre.
Szerencsére kitatott.
Visszatérve erre a szitura... sztem, ha AA-KK van nála akkor már pre allint forszírozott volna, nem? Ergo lehet okés vagy ha visszatolod neki!
Ilyen statok ellen ez sima allin PF. De legkésőbb flop allin. Ha ver, az sima cooler. De legtöbbször nem fog.
Szerencsére kitatott.
Megnyugtatóbb lenne ha 7+ lenne a 3bet, akkor nyugodt szívvel allin, de még így is nehéz elengedni egy 24/19 ellen. Rátolnám , bár valami azt súgja hogy belefutottál. Hosszútávon biztosan plusszos az allin ilyen ellenfél ellen...
Ezen a boardon mindenképp rátolom.Ha AA/KK van a kezében akkor is hibázott
ilyen gyenge nyitással hisz minden húzónak elég feltételes esélyt adott.Ugyanakkor neked is védened kell a kezed.
GL
Én az all-inre szavazok. ha overbe futottal ij, azt squeeze nelkul is beszívod ezen a flopon. lehet, hogy ez hiba a jatekomba, de a csajokat se nagyon szoktam eldobalni.
jah AA-ba futottam...
ha még valakinek van véleménye ezzel a szituációval kapcsolatban azt örömmel olvasnám
Voltál a forumtalin? nem emlékszem, hogy összefutottunk volna.