NL50 QQ-val furcsa helyzetben
***** Hand History for Game 1156056765 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Monday, September 08, 08:59:16 ET 2008
Table Bologna (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: pindrokk00 ( $49.25 USD )
Seat 3: ThxLittleFish ( $61.45 USD )
Seat 5: Snekokens ( $71.70 USD )------->16,7/9.8 (550 hand)
Seat 10: dendimi ( $30.30 USD )
dendimi posts small blind [$0.25 USD].
pindrokk00 posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to pindrokk00 [ Qc Qh ]
ThxLittleFish raises [$2.00 USD]
Snekokens calls [$2.00 USD]
dendimi calls [$1.75 USD]
pindrokk00 raises [$9.50 USD]
ThxLittleFish folds
Snekokens raises [$69.70 USD]
dendimi folds
pindrokk00?
Furcsa move, mi a helyes játék?
Érdekes szituáció, elvileg egy ilyen feszes playa ellen ez fold. És én nem zárom ki,hogy kicsit sokalta az ellenfeleket,plusz téged legalább QQ\KK-ra tett és így lát fantáziát egy pushban az AA-jával :) 16\10 ellen, history és read nélkül elengedném pre flop. QQ+\AK szerintem jó esetben a range,ha nem szűkebb KK+.
Mi volt nála ?:)
Érdekes szituáció, elvileg egy ilyen feszes playa ellen ez fold. És én nem zárom ki,hogy kicsit sokalta az ellenfeleket,plusz téged legalább QQ\KK-ra tett és így lát fantáziát egy pushban az AA-jával :) 16\10 ellen, history és read nélkül elengedném pre flop. QQ+\AK szerintem jó esetben a range,ha nem szűkebb KK+.
Mi volt nála ?:)
szerintem ezt be kell vállalni, teljesen reális nála az AK/AQ, 99-JJ. sőt, sokkal jobban ráillik, mint egy AA-QQ, nálad meg ugye bármi lehet, squeezelni lehet trashhanddel is:) (bár nemtudom milyen imaged van az asztalnál).
nah az már érdekesebb, ha tudod, hogy 0.6% a betje. sőt, így igazán az érdekes.
akkor szerintem attól függően cselekdnék, hogy láttam-e mostanában nagyobb potot/potokat veszíteni, mert ha kizárjuk a titltet, akkor ez csak AA/KK lehet, a 3bet stat nagyon ritkán "hazudik" a tapasztalatom szerint, viszont persze alapvető ellentmondás van a statok és a szituáció közt. ráadásul 4 handed a játék.
de ha lazább az imidzsed, akkor ettől függetlenül lehetetlen dobni, mert lehet most próbálkozik be egy AK/QQ/JJ/TT-val kivételesen.
Én ezt ilyen helyzetben szinte mindig betolom, mert simán rakhat minket sqz-re, teljesen logikus a részéről szinte bármilyen olyan handdel, amivel megadta az emelést.