NL50 - QQ-val - hibáztam, avagy sem?
Hmm. Lehet teljesen hétköznapi parti, és nincs mit rágódni rajta - én mégis megtettem. :)
Nem gondolom, hogy másképpen játszanám. A river openshove lehet rossz, de ezt már így is, úgy is berakom, viszont van olyan lap, amivel lecallol, de valszeg elcsekkeli, ha passzolok (elsősorban a set-re és esetleg a kétpárokra gondolok...)
Na mindegy, íme a hand, várom az észrevételeket.
Hand #1630011524002330: Pebble Beach (6-Max) 11524
Seat 1: Kel*** (46,25 in chips)
Seat 2: gott*** (34,94 in chips)
Seat 3: bojanika (49,50 in chips)
Seat 8: UofM*** (104,42 in chips)
Seat 9: Flo3*** (101,05 in chips)
Seat 10: jenx*** (53,60 in chips)
bojanika: posts small blind $0,25
UofM***: posts big blind $0,50
Dealt to bojanika [ :Qs::Qc: ]
Flo3***: folds
jenx***: calls
Kel***: folds
gott***: calls
bojanika: raises to $3
UofM***: folds
jenx***: folds
@@@ F_L_O_P @@@ [ :Tc::Jc::8s: ]
bojanika: bets $5,50
# # # TURN # # # [ :2c: ]
bojanika: bets $10,50
&&& RIVER &&& [ :9s:]
bojanika: bets $16,50
gott***: is all in 15.9400
bojanika: returns uncalled bet $0,56
*** SHOW DOWN ***
bojanika: shows [ :Qs::Qc: ] (Straight, Queen high)
gott***: shows [ :8c::Ac: ] (Flush, Ace high) - azért egy gratulációt a preflop játékért mindenképpen kiosztanék! :p
gott*** wins $67,88 with Flush, Ace high
sztem teljesen okés így
lehet nit, de én csekeklném a turn-t, amire persze lehet, hoyg bármije van emel, de nl50en azért még megy az hoyg csekk-csekk turn. de így sem hiszem hogy rossz ahogy játszottad. riveren már midneképp bekerül a pénz, akkor már inkább mi toljuk be :)
Sztem jobb a c/c turn (nagyobb emelésre már ott dobok) és c/f turn, ha nem esik le a sor. Így valszeg c/c river.
Ha hívsz a turnön, akkor hívj a riveren is, ahogy csináltad. A river hívás indoklásával ebben az esetben egyetértek.
Én ha leesik a draw card,akkor az esetek nagy %-ban átmegyek c/c üzemmódba,ergo ebben a szituációban turnön már így játszok,de ha már turnön tüzeltem és esik a 9-es akkor én is pusholtam volna...
Én ezt értem, de sztem többször lesz AcX lapja, mint kész flösse, tehát nem szívesen adnék ingyenlapot. Sztem kb ezt játszotta volna egy :Ac::Jh: jellegű lappal is.
Hát lehet elég nit, de én is c/c-t játszottam volna a turn után. Mostanában néhány ilyenbe sikerült belenézni, úgyhogy óvatosabb vagyok. Pont ma verte ugyanez az AA-mat :)