Mivel keveset dob 4betre, ezért úgy tudod exploitolni az ilyeneket, hogy value-ért 4betelsz. A blöff 4betnek, amúgy sem kevésszer kell működnie, ~60% fölött kell dobnia az ellennek.
Szóval egyrészt olyat 4betelj, aki dob.
Másrészt, meg a folding range-d tetejével, tehát a legjobb folding lapokkal tedd. AJ (ha nem callolsz), AT, KJ, KT. Ha van nálad egy A, akkor már 20%-al csökken az esélye, hogy premiumja legyen TT+/AQ+, szóval inkább azokkal érdemesebb 4betelned. Mivel sokszor kell működnie, és sokan nem 3betelnek annyit, hogy sokat kelljen 4betelned, ezért már a fenti kombókkal már meg is van a megfelelő védekezés (ha dobál 4betre az ellen min. 60% körül).
ty.!
Fold pre ez ellen a mokus ellen !!!
btw
pozíció szerinti 3betjelési skálája szerint pre fold is oké lehet - ha ilyet néznek itt -
itt minden játszik ami hiba és tanulok belőle Joci!
nekem tetszik a játék:) pre 4bet nem feltétlenül mert keveset dob, de ha úgy érezted az adott pillanadban hogy jó lehet akkor azzal sincs gond
flop kis bet olyan mintha egy weak lennél aki a monsterjével ki akar csikarni egy raiset, a turnön pedig más lehetőséged nem nagyon volt, talán egy 2/3 bet erősebb lett volna, de most nem volt szerencséd mert elkapta a flop így cooler:D
nekem tetszik a játék:) pre 4bet nem feltétlenül mert keveset dob, de ha úgy érezted az adott pillanadban hogy jó lehet akkor azzal sincs gond
flop kis bet olyan mintha egy weak lennél aki a monsterjével ki akar csikarni egy raiset, a turnön pedig más lehetőséged nem nagyon volt, talán egy 2/3 bet erősebb lett volna, de most nem volt szerencséd mert elkapta a flop így cooler:D
amúgy ahogy én látom a pre light4bet egyre kevésbé működőképes agróbb regek ellen, rátolják, megadják. nyilvan kell h ez benne legyen a jatekodban, de ip inkabb a több call felé kell szerintem menni illetve ip és oop is inkább kevesebb blöff és több value (akár AQ, 99-TT wp-sebbek ellen AJ ha bevallalod a varianciat) illetve blöff csak postflop jól játszható lapokkal (csak 1színű, kapcsolódó amiben van blocker)