nl50 QTs
£0.25/£0.50 No Limit Holdem
iPoker
5 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG (£65.39) 131bb
Hero (CO) (£53.98) 108bb
BTN (£66.82) 134bb
SB (£50.54) 101bb
BB (£55.28) 111bb
Pre-Flop: (£0.75, 5 players) Hero is CO :qd: :td:
UTG raises to £1.50, Hero calls £1.50, 3 folds
Flop: :8d: :th: :6d: (£3.75, 2 players)
UTG bets £2.50, Hero raises to £7, UTG raises to £13, Hero calls £6
Turn: :5h: (£29.75, 2 players)
UTG checks, Hero checks
River: :ac: (£29.75, 2 players)
UTG checks, Hero checks
mp 21/15 1,8K hand
inne nyit 17%
fold to 3bet 39
3bcall 55
4bet 5,3
BU nagy fish
a vakokban passziv regek
sb 12/7es nit
bb 17/12 3,3 as 3bettel
mp postflop:
cbet 81%
oop 78%
eddig 22 szor raiselték ha cbetelt és
33% ban raiselt vissza
38%ban callolt
38% ban dobott
cbet turn oop 38%
wtsd 24
agg% 41 41 22
gondolkodtam a 3utca callon
de mivel keveset barelez és emelésre nem nagyon szeret dobni ezért emeltem
utána viszont bizonytalan vagyok hogy hol jobb betenni
flopon vagy esetleg akkor ha turnon rámtolja? Ha csak overpár, top pár, két over+fd akkor kb ugyanaz mert ezekkel úgyis pushol turnon szvsz, de van -e olyan lap a rangeben ami total baromsag és ha itt brokeolok dob de esetleg turnon ramtolhatja?
Így hogy checkelt turnon nem tudom mi lehet nála?
CSAK akkor raiselném flopon ha pontosan tudom mit csinálnék raise vagy call esetén. Ezt szerintem mindenképpen hasznos előre átgondolni.
Ez esetben én ráborítanám flopon mert már elég sok a dead money és egy viszonylag erős AI range ellen is flipelsz kb.
CSAK akkor raiselném flopon ha pontosan tudom mit csinálnék raise vagy call esetén. Ezt szerintem mindenképpen hasznos előre átgondolni.
Ez esetben én ráborítanám flopon mert már elég sok a dead money és egy viszonylag erős AI range ellen is flipelsz kb.
nem szoktam sokszor pár + fd-t raiselni, de ellene sztem lehet emelni értékért, mert simán 3betelhet fd-t, meg gyengébb TT, néha párokat is callozhat, betenni is viszonylag jól tudod.
lehet ez blöff amúgy, de over v fd is akár, szal jó lehet a push mert itt még jól állsz kb minden ellen meg lehet ez vmi béna raise fold terv is AAval, s nem hiszem h szettel ilyet kicsit emelne, bár lehet.
viszont mivel ez akár blöff is lehet, nekem tetszik ez hcall, és ha turnon betolja és megadjuk, mert kicsit úgy fd-t reppelünk, amit turnon ő megpróbálhat dobatni.
így viszont lehetne betelni turn, h ne javuljon le, ha fd v AK van nála, ha csak nem hiszed persze, h trükközik, mert amúgy valszeg elől vagyunk és nem fog rivert blöffölni.