AK benne van szerintem, de az eleve ritkábban, így én 2 párok elleni betben gondolkoznék, azokat nem valószínű, hogy dobja. AQ szerintem kisebb betet sem nagyon callol már.
bet/fold, a bet méretét nem változtatnám meg a törnhöz képest, azaz bet pot 2/3-a és 75%-a között. Lehet mondjuk a pot 75%-a.
Ha csak fél potot emelek, sztem attól jobban megijed (kisebb bet, biztos jobb lapja van + miért változtat a betsizingen törn után - motoszkálhat a fejében), és kevesebb rosszabb lappal tartja majd.
Sztem AQ-val itt nem tart riveren, AK határeset.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha villain szemszögéből nézzük én biztos nem callolnék riveren 3/4 potbetet 2párral vs UTG 3barrel ellen ilyen boardon. Szerintem itt nagyon kicsit kéne betelni, hogy ezekkel calloljon. 8-9 körül szvsz.
jogos, a saját range-ünkel sem árt foglalkozni. mondjuk nem tudom hányan dobnának itt nekem 2párt, de biztos van aki igen, többnyire nyilván az lenne a jó.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha villain szemszögéből nézzük én biztos nem callolnék riveren 3/4 potbetet 2párral vs UTG 3barrel ellen ilyen boardon. Szerintem itt nagyon kicsit kéne betelni, hogy ezekkel calloljon. 8-9 körül szvsz.
xcall sem vészes, egy nl50 ember nem fog 2 párt x backelni, de lehet néha dobná 3barrelre