NL50: Riverprobléma
Egyre jobban az az érzésem, h ez egy fold. De nem találok rá logikus érvet. 2x chekkelne drillt (vagy jobbat)?
Full Tilt 0.50/1 Hold'em (6 handed) Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com (Format: FlopTurnRiver)
Preflop: Hero is BB with A, T.
3 folds, Button raises to $1, 1 fold, Hero calls.
Flop: ($2.15) J, Q, J (2 players)
Hero checks, Button checks.
Turn: ($2.15) 9 (2 players)
Hero checks, Button checks.
River: ($2.15) K (2 players)
Hero bets $1.5 , Button raises $6.75, Hero ??
River: (2.25 BB) K (2 players)
Hero bets, Button raises, Hero ??
Jó játékos ellen dobnám, egy gyengébb esetében simán lehet rosszab sor vagy drill.
Jo lenne mondjuk tudni, hogy mennyi volt a bet, illetve a raise... De ha nem kirivoak az osszegek, en biztos megadas mellett dontenek...
100NL es a BTN minraisel PF? Esetleg 3-bet PF toled? ;)
Mindenesetre en megadnam riveren es nem hibaztatnam magam, ha megverne...
Szerintem ismeretlen ellefél ellen river bet/call.
Board: Jh Qs Jc 9c Kd
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 65.000% 60.00% 05.00% 54 4.50 { AcTc }
Hand 1: 35.000% 30.00% 05.00% 27 4.50 { KK-99, AKs, ATs, KTs+, QTs, J9s+, T9s, AKo, ATo, KTo+, QTo+, J9o+, T9o }
(A stack méretek hiányoznak. Ha NL100-as asztal hogy emel 1-ig? Jó ez a konverter?)
A stack méret annyira nem fontos itt (az effective stack egyébként kb $50). Nem fogom all-in tenni:)
Egyébként NL50, és minraiselt a srác PF.
Egyébként NL50, és minraiselt a srác PF.
Azert furcsaltam...
Mindenesetre a velemenyem valtozatlan, 3-beten gondolkodnek PF, de ha megsem, akkor mindenkeppen megadnam a river emeleset (bar nem egy 2nd nut, az biztos :D)...
Én ennél jóval tightabb vagyok blindról. ATs -szerű junkkal:) nem emelek "limpelt" kasszában, esetleg 3bet valami aggró ellen, de többnyire dobok.
Nekem azt súgja valami, h ezt el kell dobni, de egyszerűen nem tudom elképzelni, h valaki 2x chekkeljen egy drillt pozícióból.