Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 rush KK 3-bet potban, rossz turn, hogyan tovabb

nevergreen
Válasz SötétEgér kommentjére
2010. dec. 21. 0:29

Én thin valuebetelném

ez miért thin?

bet/fold

Palesz76
Válasz Tori18 kommentjére
2010. dec. 21. 6:32

Bánhatod a turn passzt , most mar muszály hivnod( 15$)
ha rádtolja call
ezért mondják nem csak a lap , hanem a pozicio is látszik
ui: van egy érzésem AA - val lassit az ellen

matusow88
Válasz nevergreen kommentjére
2010. dec. 21. 7:01

muszáJ.

sariboxer
Válasz matusow88 kommentjére
2010. dec. 21. 8:53

en is mindig elbaszom :D

Muszáj.hu

sariboxer
Válasz kisrapi kommentjére
2010. dec. 21. 8:57

Turn: :Qc: ($23.25, 2 players)
kisrapi checks, berty24 checks

River: :7h: ($23.25, 2 players)
kisrapi ($47)?

a bet az gondolom nem kérdéses, az a kérdés, hogy bet/fold v. bet/call?

en beteltem volna a turnon es az bet/call lett volna, de a riveren a bloff az ellenfel reszerol - szemben a turn-nel! - mar nagyon-nagyon valoszinutlen, + obv nem tudsz javulni + a turn jatek miatt maradt eleg ter a bet/foldra, ezert bet 16-17/fold-ot jatszanek ha igy ernek el a riverig.

castor11
Válasz sariboxer kommentjére
2010. dec. 21. 10:59

Nekem nem javaslatom van inkább kérdésem. Turnon itt néhányan folyamatosan bet/call-t játszanának, csak úgy mégis melyik gyengébb lap fogja ránktolni turnon? Ill ugyanez, ha c/r-elek?
Lehet weak, de nálam talán c/c turn és így b/f river.

Macko1
Válasz kisrapi kommentjére
2010. dec. 21. 11:20

100%-ban nem zárnám ki a rangeéből a fenti lapokat, úgy vettem észre rengeteget "csapdáznak" magas párokkal.

rushon igen gyakori a preflop call QQ-AAval

mese
Válasz castor11 kommentjére
2010. dec. 21. 11:57

Nekem nem javaslatom van inkább kérdésem. Turnon itt néhányan folyamatosan bet/call-t játszanának, csak úgy mégis melyik gyengébb lap fogja ránktolni turnon? Ill ugyanez, ha c/r-elek?

nekem is ugyanez a meglátásom...

sariboxer
Válasz castor11 kommentjére
2010. dec. 21. 14:29

olyan range fogja rank tolni, amely ellen a dontes pillanataban osszessegeben megvan a pot oddsunk a valoszinu 12 outunkkal. erre irtam, hogy megcsinaljuk magunknak az odds-ot, amely persze nem minden rossz jatekra mentseg, de itt szerintem a turnon checkelni akkor is weak lenne.

ettol meg termeszetesen nem orulok, ha a turn betunkre raemelnek

Élő ügyfélszolgálat