NL50 (semi)deep top drill
***** Hand History for Game 1417608267 *****
$50.00 USD NL Texas Hold'em - Thursday, November 06, 03:17:57 ET 2008
Table Awesome Again (max 6) (Real Money)
Seat 5 is the button
Seat 1: bobthewinner ( $54.70 USD )
Seat 2: laryy ( $18.40 USD )
Seat 3: lalz4 ( $29.20 USD )
Seat 4: peterpanic ( $103.50 USD )
Seat 5: Jsek ( $43.58 USD )
Seat 6: IdiAllin ( $78.55 USD )
IdiAllin posts small blind [$0.25 USD].
bobthewinner posts big blind [$0.50 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpanic [ Qh Kd ]
laryy folds
lalz4 calls [$0.50 USD]
peterpanic raises [$2.50 USD]
Jsek folds
IdiAllin calls [$2.25 USD]
bobthewinner calls [$2.00 USD]
lalz4 calls [$2.00 USD]
** Dealing Flop ** [ 3s, 5h, Qc ]
IdiAllin checks
bobthewinner checks
lalz4 checks
peterpanic bets [$6.50 USD]
IdiAllin calls [$6.50 USD]
bobthewinner folds
lalz4 folds
** Dealing Turn ** [ Ts ]
IdiAllin checks
peterpanic bets [$11.00 USD]
IdiAllin calls [$11.00 USD]
** Dealing River ** [ Qd ]
IdiAllin bets [$21.00 USD]
peterpanic ??
sok valuet vesztünk itt egy callal?
minraise? push?
az ellen 29/9/ 253 hand alapján
river agg: 24% (overall: 20%)
3bet: 3%
túl nagy a flop cbetem, 5.5-ig kellett volna.
köszi
Nálam ez push riveren. Ekkora potnál gyakorlatilag mindennel commited már és ilyen helyzetben ezt biztosan nem tudnám elengedni. A flopot és turnt én is így játszottam volna, de a cbet mértékében igazad van, hogy kisebbet kellett volna
En itt csak megadnek. Nem sok olyan lap van, amivel megad, es Te nyersz. Ha erosebb, tobbet buksz. Ha bloffol, ugysem adja meg a visszahivast. Itt kb csak kisebb kiseros drillbol szedsz meg ki penzt, amire nincs tul nagy esely...
Én ezeket nem szoktam megrézelni, de meg lehet. De akkor push, nehogy minrézelj! Turn bet kicsi, 14, legalább.
A turn nálam check és pot controll, ha jól látom nagyon száraz a board és sokan néztetek floppot, ráadásul az adott ellenfél ellen 160BB deep-en indultál.
Szerintem turn-nél ez tipikusan WAWB (way ahead way behind), pozícióban passzolnék.
Van benne valami. Nem szívesen építenék potot ezzel a handel.
Viszont szerintem azért bukunk is valuet a ck-el. Bár maj QJ ami callol itt is.
A riverrel az a gond,hogy csak QJ-t vered itt is és a bluffot. Szerintem a shove totál -ev. A minraise talán belefér,de a legtisztább itt a call.
AQ\QJ szerintem.
nagyon sokat second barrelezek, nem engedhetem meg magamnak, hogy a rangem majdnem tetejével ne emeljek itt... (turn agg: 35%)
információért, valueért (mert ugye nagyon sokat emelek - ergó lazábban fognak végigcallozni is), a kezdeményezés megtartásáért, és azért, hogy megtehessem mindezt totál airrel is.
amikor ilyenkor beledonkolnak riveren 95% hogy verve vagyok, és talán a board nem változott annyira, hogy ezt felül kelljen értékeljem (alacsonyabb kétpárral - ami elértéktelenedett - valszeg nem fogja ezt játszani)