nl50 set csúnya boardon
ellenfél egy értelmesnek tűnő reg. hogy kellene ezt tovább játszani?? bet/call, ch/call, ch/push? minden változat érdekel, de csak értelmes magyarázattal, a "tőt kell tolni" válaszok nem érdekelnek :P
Orexun15: 20/16/5, agr: 7.4 (8.5/8/2), AfQ: 39% (48/38/10) 1200hand
Ongame Network $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1775185
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
ramaplaya (CO): $24.18
orexun15 (BTN): $51.66
cristalship. (SB): $16.70
k.nack (BB): $62.77
Hero (UTG): $51.34
Pre Flop: ($0.75) Hero is UTG with Q Q
Hero raises to $1.50, ramaplaya calls $1.50, orexun15 calls $1.50, 2 folds
Flop: ($5.25) 8 9 J (3 players)
Hero bets $4.00, ramaplaya folds, orexun15 calls $4
Turn: ($13.25) Q (2 players)
Hero???
c/c nem jó, mivel Tx alatt nem betel majd semmit (esetleg néha blöffbe fordít gyenge párokat, de inkább xbackelné szerintem) és Tx ellen nincs oddsunk, mivel annyira face up lesz a lapunk, hogy nincs implied odds.
b/c sem tetszik, mivel itt csak Tx-t tol majd be, mivel te nagyon nagy erőt mutatsz a 2bettel, ezen a boardon.
c/f ugye gyenge, mivel néha beleszúr fd-val, gyenge párral.
nekem határozottan a b/f tetszik a fentiek miatt.
orexun15 nem buta szerintem - nem láttam még tőle ha jól emlékszem random hülyeséget -, tehát ezen a flopon a calling range eléggé őszinte float sosem lesz nála - std :) -
bet foldon kívül én sem tudok jobbat.
Bet/fold az egyetlen jó lépés szerintem is, crazy által leírt okokkal teljesen egyetértek.
Ha jó player 10es nélkül sosem fog itt callolni egy betet, nem értem mitől vártok value-t ha beteltek. Én checkelnék és a betsize-től függően calloznék vagy dobnék. Ha checkback-el és blank river jön egy kis valuebetet eleresztenék.
orexun15 nem buta szerintem - nem láttam még tőle ha jól emlékszem random hülyeséget -, tehát ezen a flopon a calling range eléggé őszinte float sosem lesz nála - std :) -
bet foldon kívül én sem tudok jobbat.
c/c nem jó, mivel Tx alatt nem betel majd semmit (esetleg néha blöffbe fordít gyenge párokat, de inkább xbackelné szerintem) és Tx ellen nincs oddsunk, mivel annyira face up lesz a lapunk, hogy nincs implied odds.
b/c sem tetszik, mivel itt csak Tx-t tol majd be, mivel te nagyon nagy erőt mutatsz a 2bettel, ezen a boardon.
7.5 aggresszió ellen semmi értelme a bet/foldnak. Az ilyen ellenfeleknek a legkisebb a calling range-ük. Viszont a 38% turn aggresszió miatt simán bet/foldol minden 2párt és szettet, ahogy azt kell. Egy check után rengeteg draw lehet nálad, tizes viszont kb egy sem, hiszen UTG emeltél, és ilyen drawheavy boardon nyilván továbbemelnél vele. Azaz egy J8-cal is még simán jónak érezheti magát pl egy AQ+FD ellen, és az alacsony river aggresszió miatt a 2 párokat ott már úgyis mögédcsekkeli, szóval úgy callolhatsz, hogy vered a range-ét, mégsem kell félned, hogy riveren kiblöfföl.
Szóval nálam ez egyértelmű c/c.
Nem kötegszem csak nem tiszta amit írsz.:
ezt orexun is tudja, ... ez jó helyzet neki egy turn raise-re, hisz tudja, ...