Littlemage
Válasz medgypeti kommentjére
2007. dec. 22. 12:18

A preflop megadás épp határeset körül van, sztem nyomd le.

lederman
Válasz Littlemage kommentjére
2007. dec. 22. 13:48

Két dolog miatt adtam meg PF a 3betet: 1.kicsi volt 2.sztem UTG ellen SBrol csak eros lappal lehet visszaemelni, így ha jön a setem jó eséllyel lestackelem.

Megadom magam ennyi embernek, elfogadom, h vissza kellett volna emelni! Legközelebb így teszek.
A partiban megadtam, turn 9d, ellen ch, én bet, ellen raise all-in (itt már tudtam, h baj van:( ), én call
mutatás: AdKd nut flush:(((

Ja a river hozott egy Jacket!

want2push
Válasz lederman kommentjére
2007. dec. 22. 13:56

Na igen, de az AT,AJ nem sok embernek van benne a 3bet rangeben SBről UTG ellen.
Sztem ez egy átlagos játékosnál AK,QQ+ (nálam legalábbis ilyesmi, UTG ellen nem őrültködök SCkkel pozíción kívűl), ha lazább akkor TT+, AK, esetleg AQ, gondolom... Ezek ellen pedig WAWB-helyzetben vagyunk, így aztán adhatok neki szabad lapot, mert ezzel ugy tudom beállítani, mintha az A miatt lopni akarnék.
Vagy tényleg ennyire egyértelmű, h vissza kell tolni mivel AK ugyse dobhat, set ellen nincs mit tenni, többiekből meg ugyse szedünk ki semmit?

Na én is pont ezeken gondolkoztam. Sok igazság van abban, amit írsz.

Na de a slowplay-ért se vagyok oda. Annyiszor megjártam, hogy mégiscsak vmi draw-szerű lap (vagy egyben az is) volt az ellenfelemnél. Aztán persze ilyen nagy kasszánál mindig ki is fizettem, ha megjött neki.

A slowplay-jel meg többnyire úgyse tudjuk annyira átverni, hogy annyival több pénzt pakoljon be, hogy az előzőleg felvázolt eseteket (ellenfél mégis draw-n van, oszt bejavul) meg kompenzálja (ahol ugye mi mindig elveszítjük a teljes beülönket).

Sztem ebben a partiban, így hogy BB vs. UTG szitu van, hosszú távon nagyjából mindegy, hogy melyik játékot választjuk. Ezzel szemben, ha nem ennyire szűk az ellenfél zónája (más poziból emel vissza, vagy mi mondjuk nem UTG emelők vagyunk), akkor sztem egyértelműen a reraise a jobb játék a flopon.

Élő ügyfélszolgálat