lederman
2007. dec. 23. 1:26
NL50: Set furcsa, rossz érzés mellett
Pontosan a 3. kezem az asztalon, úgyhogy 0 read.
Itthonról játszom, így még csak PT-m sincs ezért beírom.
Full stackek vagyunk...
UTG calls $0.5, 2folds, hero raise to $2.25(3c3s),2 folds, UTG calls
Flop: Jd 3h 8s Pot: $4.5
UTG checks, Hero bets $3.7, UTG calls
Turn: Td Pot: $11.5
UTG checks, Hero bets $9.2, UTG calls
River: 6d Pot: $28.8
UTG bets $20, Hero??
De még egy másik kérdésem is lenne. Ha csak ch-eli a rivert, akkor valuebet vagy nem value bet?
(Illetve egy zárojeles kérdés, hiszen ez többé-kevésbé egyértelmű, ha turnön ch/r-el, akkor ugye insta-push?)
spirited
Válasz lederman kommentjére
2007. dec. 23. 2:01
Call mindenképpen. Ha checkel, akkor emelni kell.
wilddrew
Válasz Slash kommentjére
2007. dec. 23. 2:37
Kövezzetek meg, de nálam ez inkább fold, hacsak mást nem súgnak a hangok...
lederman
Válasz spirited kommentjére
2007. dec. 23. 3:43
Call mindenképpen. Ha checkel, akkor emelni kell.
És milyen rangre teszed?
Most erősen gondolkozom ezen a játszmán, és egyre inkább a fold mellett vagyok (a parti eredményétől függetlenül). Úgy érzem nincs logika a riverbetben, hacsak nem valamilyen egzotikus flush, sor van az ellenfélnél.
Nem hiszem, h blöff miatt callolna 2 utcán egy esetlegesen lejövő színre+ nálam is könnyen lehetne flush, sor. Két párnak ez egyértelmű túljátszása, hiszen semmi rosszabbal nem callozok 2párnál. Set pedig nagyon nincs a limp/call-rangben sztem. Mi a véleményed/véleményetek?
Ha pedig ch akkor, én mögé checkelnék, így átgondolva a dolgot, mert nem nagyon látom, h mivel callozhatna le amit megverek (talán JT), de egy backdoor vagy egy sor ellen csúnyán fizetek.
Nitt vagyok?
wilddrew
Válasz lederman kommentjére
2007. dec. 23. 4:16
Nitt vagyok?
Szerintem nem, csak mivel 0 read van, egyelőre bizonytalan vagy. Talán a megadásainak sebessége sugallhatott számodra némi infot, hogy mennyire magabiztosan call-olt... Nem tudom, mi a közvélekedés az asztalhoz történt beülés utáni azonnali játék stílusáról, de én jópár körig eléggé passzív, feszes stílusban játszom általában, néha-néha tesztelem a jónépet, de igaziból várok, hogy lássam, hogy játszanak a többiek az asztalnál...
Egyébként mije volt, 9es pár, Ad8d, vagy mint én, bement a 79o-val, mint kedvenc lappal? :) Vagy szimpla blöff volt egy AdQc-al?
wilddrew
Válasz wilddrew kommentjére
2007. dec. 27. 18:54
Na, ennek mi volt a vége? :) Ha még emlékszel...
lederman
Válasz wilddrew kommentjére
2007. dec. 27. 19:06
A parti kicsit másképp zajlott:) Ő csak checklte a rivert, én pedig épp a barátnőmmel telefonáltam, úgyhogy annál tovább nem jutottam a gondolkodásban, minth setem van emelni kell:)
Ch/r- all-int tolt, itt pedig már nem hiszem, h dobhattam: Q9o...