NL50 sett dobható?
Full Tilt Poker Game #9675432134: Table Gamma (6 max) - $0.25/$0.50 - No Limit Hold'em - 5:25:48 ET - 2008/12/25
Seat 1: 5p33d ($51.10)
Seat 2: Niels1222 ($19.65)
Seat 3: legblch ($103.15)
Seat 4: Zsipali ($65.80)
Seat 5: Ricksen1982 ($50)
Seat 6: whiteymp ($68.40)
whiteymp posts the small blind of $0.25
5p33d posts the big blind of $0.50
The button is in seat #5
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Zsipali [8h 8c]
Niels1222 has 15 seconds left to act
Niels1222 folds
legblch raises to $2
Zsipali calls $2
Ricksen1982 folds
whiteymp calls $1.75
5p33d folds
*** FLOP *** [6c Ad 8s]
whiteymp checks
legblch checks
Zsipali checks
*** TURN *** [6c Ad 8s] [Qs]
whiteymp checks
legblch checks
Zsipali bets $3.50
whiteymp calls $3.50
legblch folds
*** RIVER *** [6c Ad 8s Qs] [Js]
whiteymp has 15 seconds left to act
whiteymp checks
Zsipali bets $9.50
whiteymp raises to $62.90, and is all in
Zsipali: ???
Statokat nem tudok, mert nem hasznalok PT-t! A srác egy viszonylag jó játékos, sokat játszottam már ellene, de van amikor megőrül, és akkor képes totál trashre betolni! Preflop SB-ben hogy megadta, az nem jelent túl sokmindent!
Turnon elnyomtam, és nagyon kicsit emeltem (véletlenül :))!
Turnon elnyomtam, és nagyon kicsit emeltem (véletlenül :))!
Hát, én A magas floppon ilyenkor 2 ellennel, settel is hívni szoktam félpot 3/4 pot között. Ha van valalmi náluk jönnek úgy is. A második színre meg már overbetet nyomok, hogy nem legyen érdemes neki színre várni.
Végére összejöhetett ezzel a passzív játékkal a flöshe, vagy slowplayelt vmi monstert? Vagy csak egy crazy move volt?
Csatlakozva az előttem szólóhoz, ami nagy hiba hogy nem hívtál bele 2/3-3/4 potnyit a flopba, ha slowplayezel, egyrészt nem kerül elég pénz be a potba, hiszen a draw-k és az ászok nagyon szépen call-olnának amugyis, másrészt ingyenlapot engedsz fel.. Valószínüleg szépen megkapta az oddsot a turn call-ra és riveren leesett a sora egy K10-hez vagy egy backdoor flush is valószínű, amir kiküszöbölhetsz ha floppon nyitsz és ha semmilyen nincs csak nem olyan retardált hogy runner-runner FD-ra calloz.
Pókerrel is emelek a floppon, settel meg pláne. Gondolj bele, ezzel a lappal ezzel a játékkal hosszú távon alig nyersz vmit.
Ha lapod van, emelni kell és nem passzolni. Bet flop, bet turn, bet river, és ha így jön be neki a backdoor szín, akkor reload...
Igen, így átgondolva hiba volt a flop check, én arra apelláltam, hogy egy ásszal csak belenyit, és ott meg tudom csinálni a check/raiset! A vége az lett, hogy megadtam, és egy riverre leesett J settet mutatot!