Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 SH 6-os set reg ellen+1 fő, mi a flopjáték?

Zehy
2008. dec. 2. 10:01

NL50 SH 6-os set reg ellen+1 fő, mi a flopjáték?

Hand #1701011436001092: Pebble Beach (6-Max) 11436
Seat 1: king*** (20,95 in chips)
Seat 2: Runn*** (52,95 in chips)
Seat 4: Hrum*** (54,35 in chips) - a limit egyik normálisabb játékosa, sztem stabil nyerő, kiegyensúlyozott játék
Seat 5: Samantha_Fox (72,30 in chips)
Seat 6: imla*** (54,50 in chips) - semmi info
Seat 7: TEXA*** (49,75 in chips)
TEXA***: posts small blind $0,25
king***: posts big blind $0,50
Dealt to Samantha_Fox [ :6d: :6c: ]
Runn***: folds
Hrum***: raises to $2
Samantha_Fox: calls
imla***: calls

TEXA***: folds
king***: folds
@@@ F_L_O_P @@@ [ :Th: :6s: :Jc: ]
Hrum***: bets $4
Samantha_Fox: ???

Mit csinálunk és miért? Alap a raise v smoothcall? Ha visszaemelünk mennyit? Elárulja ez a kezünket? Hogy húzzuk be a legtöbb pénzt?

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 2. 13:20

Az érdekesség a harmadik ember, mivel az első standard CB-jére már biztos megvan a technika, inkább az a kérdés, hogy multiway esetben mit csináljunk. Ha call, és ő simer téged, akkor a CB beállhat CF-ra, ha 3. ember dob. Lehet, hogy olvasta a cikkedet :)

Tehát a lényeg, hogy 3. ellennel mit csináljunk, mennyire scarry a board. Egyelőre én nem tudom eldönteni, hogy szeretném-e, ha 3-man néznénk turnt.
De ha határozott választ kell adni, akkor talán igen, ezért call/raisen filozofálgatok. Mivel nincs kinn flushdraw, csak sordraw, ezért csak a sor kialakulása lehet félelmetes, más nem, azaz inkább nem félelmetes lap jön, mint sor, tehát csak call nálam.
Mint írtam, nem vagyok biztos magamban, jó lenne, ha más is mondana valamit.

Ja és még valami, ha a 3. okos lenne, ideális szitu lenne számára ez, egy squeeze bedobása jól jöhet :)

Zehy
Válasz chubbyhun kommentjére
2008. dec. 2. 13:28

Ja és még valami, ha a 3. okos lenne, ideális szitu lenne számára ez, egy squeze bedobása jól jöhet :)

Az azt jelentené, h már 3-an vagyunk az asztalnál "okosok". Azonnal lépnék :D

chubbyhun
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 2. 13:43

A 3. ellenfélről nincs info, tehát nem kizárt.

illese
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 2. 13:46

Kezd el építeni a potot, egy adható visszaemeléssel. Az adásod is rohadt nagy erőt sugároz (szendvicsben, megadsz egy emelést) akkor pedig már akár építheted is a potot egy megadható visszaemeléssel. Ha nincs nála legalább egy A J akkor egy garast nem fogsz többet értlemes embertől látni. A másik emberkével nem nagyon kell foglalkozni, ha játszik jó, ha nem az is. Én visszaemelnék tízig. Nem nagyon érdemes megvárni a következő lapot, mert vagy teljesen megöli az akciót vagy megver.

ceewyl
Válasz Zehy kommentjére
2008. dec. 2. 13:52

Egy ilyen boardon a raise után nem fognak szerintem egyből setre tenni, ha nem atomnit az imidzsed, neked pedig tuttommal nagyon nem az. :)

Másik érv az emelés mellett, hogy elég sok scary card jöhet.

A harmadik, hogy itt a legkönnyebb nagy potot építeni.

Élő ügyfélszolgálat