flop lehetne picit kisebb, de ízlésfüggő, itt ha látott már párszor turn xcall, river xfoldot játszani agresszorként, vagy hasonló turn jatek utan A magassal river call-t, akkor lehetne kettőt checkelni, amúgy inkább hívnék v cr-elnék.
amugy meg history függő, ha sokat lőssz akkor lőni kell, hátha shove-ol vmi fd-s floatot, v riveren hero-zik, nyilvan ha nagyon keveset dob cbetre és turnon meg nagyon sokat, akkor szintén felmerül a check.
ju meg nézd meg, h mennyit betel xre turnon, mert gondolkodva siman xbackelhet csomó a magast meg part, amikkel megadna, sok jatekos előbb fog callozni, Amagast meg K magast mint xre hívni vele, ami ha riverre javul tudna fizetni 2 utcát ha turn betelünk, check esetén meg sokszor egyet se.
Jogos a kérdés. Turn call-unk után nem vagyok biztos benne, hogy tovább hívná a magas pot miatt, még SD képes lappal sem. Arra gondoltam, hogy a turn call, river bet pontosan elég értelmetlen line ahhoz, hogy megadást kapjunk és amiért eleve felmerül a kérdés.
Turn check/raiselne is lehetne akár, ugyanúgy megkapnánk az 1 utca valuet a blöff handjeitől, és talán az érkező második clubs miatt rá is beszélhetné magát valamilyen párral, hogy felszedett EQ-val játszunk így és callol.
Nekem a saját imagem és a balance miatt tetszett legjobban az a line amit az első hsz-ben írtam, de valóban nagyon rossz megoldást itt nem lehet hozni, és olyan nagy különbségek talán nem is lesznek a várható értéket tekinthetően.
Ha úgy érzed, hogy floatolni akar, akkor hagyni kell flotaolni törnön. Riveren csak akkor várnék ki, ha a river telibe verte a tartományát és szinte biztos, hogy hívni fog riveren. De mivel ezt nem fogom tudni - fogalmam sem lesz, hogy pp-vel floatolt törnön vagy két magas lappal - ezért bármilyen riveren legtöbbször hívnék. A-os riveren azért, hátha eltalálta az A, blank riveren meg azért, hátha megad pp-vel még egy tétet.
A river kivárásnak nem sok értelmét látom, mert sokszor csak ő is kivár mögöttünk.
A törn ch/r szerintem nem jó ebben az esetben, mert először elhiteted a törn kivárással, hogy gyenge vagy, aztán meg jól odafricskázol az orrára a törn visszaemeléssel, hogy mégsem. Ha blöfföt akarsz vele elhitetni, akkor már inkább törn ch/call, river hívás. Inkább ez, mint törn ch/raise. Ráadsául a riveren még fel is szedhet valamit (mint lent is írták), amivel megadja a river téted.
Ahh igen: és jók a handek, így tovább!