Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 SH A8s vakharc-vakvédés ászos flop, de para

V.Peti
2009. jan. 11. 0:31

NL50 SH A8s vakharc-vakvédés ászos flop, de para

No-Limit Hold'em, $0.50 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Button ($55)
MP ($65.77)
SB ($104.65)
HERO (BB) ($55)
UTG ($54.42)

Preflop: Hero is BB with AImage, 8Image
3 folds, SB raises $1.25, Hero raises $5, SB calls $3.75

Flop: ($10.50) 9Image, AImage, QImage (2 players)
SB checks, Hero bets $8, SB raises $16

na mit csináljunk?

ellenfél: 29/12/0 1.5 aggr eddig sb steal: 50% 46 hand alapján , gondoltam most megvédem.

kormi88
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jan. 11. 0:42

Ha itt nem adod fel a partit, akkor már nem fogod tudni eldobni. Ahhoz meg ez elég gyenge, hogy feltedd rá a stacked. Meg FE-d sincs nagyon. AT,AJ sem fog már dobni valószínű.
Szóval fold.

darklol
2009. jan. 11. 0:43

ez így fold..., pushban nincs elég fold equity

amugy én tuti nem cbeteltem volna a floppot, halasztottam volna turnre a dolgot mivel van showdown értékünk és csakis jobb kéz fogja ezt 3 beteltbe megadni és nemsok draw veszély van a 3 bet miatt lenn

kormi88
Válasz darklol kommentjére
2009. jan. 11. 0:52

amugy én tuti nem cbeteltem volna a floppot, halasztottam volna turnre a dolgot mivel van showdown értékünk és csakis jobb kéz fogja ezt 3 beteltbe megadni és nemsok draw veszély van a 3 bet miatt lenn

Ezt nem írtam, de így gondolom én is. :)

styxxx
2009. jan. 11. 0:52

Ez a c/minr ez valami betegség a termeknél, mint valami influenza.

A flop utáni aggr ha jól látom nagyon minimális, ráadásul ez az értelmetlen minr. és alacsony aggr. kombinációja, ez engem mindíg elbizonytalanít, és több esetben van erő mögötte, mint egy olyan blöff "hogy majd én azt hiszem, hogy ő azt hiszi, hogy nálam nincs is olyan lap amiről azt hiszi, hogy én is azt hiszem..." szóval értitek...

Ha egy picit is gondolkodik, akkor egy 3bet után oop csak nem trükközik már ilyen minr-ekkel, ha nem tart valami A8-nál komolyabb lapot.

call-nak értelmét nem látom, így valószínüleg dobnék. (de azért általában elég nit vagyok, ezt hozzáteszem)

styxxx
Válasz styxxx kommentjére
2009. jan. 11. 0:54

Na mire leírtam kormi már ki is fejtette a lényeget :D

BaLa
Válasz styxxx kommentjére
2009. jan. 11. 1:01

Fold.

Nagy a cbet. Fél pot jobb lenne, mert úgy könnyebben megadja gyengébb lappal.

Hammmbekaplak
Válasz BaLa kommentjére
2009. jan. 11. 1:36

Check behind. Potcontrol. Ezt az egy betet lehet szétoszthattad volna egy turn, és egy river callra...

Ilyen esetben bár top párod van, mégis jobb lassítani. Sok esetben csak blöfföt indukálsz az A magas floppon... (lehet az SB ezt any 2 cardal megcsináljal). Mindenképpen szörnyű helyzetbe hozod magad!
A call nyilván rossz játék a floppon. FE-d nincs, így gyenge kickerrel csak jo read esetén lehet pusholni.

Nálam fold floppon. (bár a minraise miatt van egy pár majom, aki ellen még Q-val is pusholnék, mert tudom, hogy közepes pockettel játsza el ezt a linet.)

V.Peti
Válasz Hammmbekaplak kommentjére
2009. jan. 11. 16:57

köszönöm a hozzászólásokat, akkor a flop játék itt hiba volt, próbálok javítani. természetesen dobtam.

Élő ügyfélszolgálat