Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 SH - AA 3bet potban 200bb, river max value

bordas88
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 21. 22:34

Nekem is meggyűlt ezzel az agro reggel ma a bajom. Én minden képpen az all in mellet voksolok. Persze csak hosszas gondolkodás után:D

kocka21
Válasz bordas88 kommentjére
2010. aug. 21. 23:06

Itt a vége:

River: :6d: ($72.25, 2 players)
Hero goes all-in $78.95, _Jellyfisher folds

Final Pot: $72.25

Hero wins $150.20 (net +$34.75)

_Jellyfisher lost $36

Az előzmények miatt az instashove mellett döntöttem (mondjuk ezt bwin-nél nem lehet kiszámolni, mert, ha lagol a kliens, akkor inkább 4-5 másodperc utáni shove lesz belőle:) ). Láthatott már elég őrült move-ot tőlem ahhoz, hogy 200bb deep-en is blöffre tegyen, de úgy látszik itt nem merte bevállalni.

Még ami érdekelne, hogy a leírtak szerint a turn bet méret jó volt-e?

crazy3317
Válasz kocka21 kommentjére
2010. aug. 21. 23:16

Még ami érdekelne, hogy a leírtak szerint a turn bet méret jó volt-e?

első ránézésre pont bele akartam kötni abba is:D, aztán olvastam az indokaidat és szerintem rendben van.

KisA
Válasz crazy3317 kommentjére
2010. aug. 22. 11:41

sztem ez igy popec.
csokkeno bet fd boardon. river busted shove.:)
sokan erre fognak rakni.:)

Arsen
Válasz KisA kommentjére
2010. aug. 22. 11:54

én csak azt nem értem tényleg mivel fog callozni deepen egy shove-ot. ő sem teljesen hülye. mondjatok már lapot légyszíves ami callozni fog.

ráadásul a busted FD nála is lehet.

a 88,JJ pedig akármilyen betre saját maga is beteszi.

a kis betméretet pedig veheti blockbetnek, ezért sokkal szélesebben callozhat és akár shove-olhat is, mivel rettentő aggro.

Steal_
Válasz Arsen kommentjére
2010. aug. 22. 14:24

én csak azt nem értem tényleg mivel fog callozni deepen egy shove-ot. ő sem teljesen hülye. mondjatok már lapot légyszíves ami callozni fog.

ráadásul a busted FD nála is lehet.

a 88,JJ pedig akármilyen betre saját maga is beteszi.

a kis betméretet pedig veheti blockbetnek, ezért sokkal szélesebben callozhat és akár shove-olhat is, mivel rettentő aggro.

Most nálad mit jelent itt a kis betméret? Tegyük fel bet 40$ a játék, marad elöttünk kb. 40$, szvsz teljes mértékig kommitedek leszünk, de az biztos, hogy nem fogja blöffből betolni, emelett lightosabban sem fog megadni (vagy te megadnál pl.:QQ-val itt 40$-t, de ai-re dobnál?)
Esetleg az lehet jó, hogy emelünk ilyen 1/4-ed potot, arra tényleg megadhat gyengébb lapokkal vagy visszatolja blöffből, de szerintem messze nem elégszer, szóval nálam ai.

Szerk: egyébként szerintem a legvalószínübb lap nála a busteddraw, amivel simán megadhatott turnon gondolván hogy a riveren már nem fogsz barrelezni, és check esetén elviszi a kasszát. Szóval így átgondolva én a ch/r ai-t sem tartom egy rossz dolognak riveren.

Arsen
Válasz Steal_ kommentjére
2010. aug. 22. 14:33

1/3, 1/4 pot körülit betelnék, mivel így még érezhet FE-t is ha shove-ol.

a 40-es betméret nyilván nem opció, az okokat leírtad.

ne gondoljátok azt, hogy szándékosan kötekedek :D csak nem tudom mi az a lap ami lecallozza a shove-ot ilyen deepen. :hm

csicsi
Válasz Arsen kommentjére
2010. aug. 22. 15:01

Arsennel értek egyet én olyan 30$ körül betelnék, ha cooler bekerül, viszont ennyit még megadhat top párral, overpárral, vagy ránktolhatja bd-val.

kocka21
Válasz Arsen kommentjére
2010. aug. 23. 10:51

1/3, 1/4 pot körülit betelnék, mivel így még érezhet FE-t is ha shove-ol.

a 40-es betméret nyilván nem opció, az okokat leírtad.

ne gondoljátok azt, hogy szándékosan kötekedek :D csak nem tudom mi az a lap ami lecallozza a shove-ot ilyen deepen. :hm

Szerintem is ez tűnik a legjobbnak így utólag.

Élő ügyfélszolgálat