NL50 sh AA ellenfél megőrül riveren
GAME #1206511459: Texas Hold'em NL $0.25/$0.50 2008-10-09 11:34:18
Table Bohrium
Seat 1: ($103.05 in chips)
Seat 3: ($50.80 in chips)
Seat 5: ($80.10 in chips) -->> nincs róla szinte semmi info, 11 leosztás alapján 57/0/-
HERO: ($116.92 in chips)
Seat 8: ($49.75 in chips) DEALER
Seat 10: ($51.80 in chips)
Seat 10: Post SB $0.25
Seat 1: Post BB $0.50
*** HOLE CARDS ***
Dealt to HERO [:Ah::Ac:]
Seat 3: Raise (NF) $2.00
Seat 5: Call $2.00
HERO: Raise (NF) $8.50
Seat 8: Fold
Seat 10: Fold
Seat 1: Fold
Seat 3: Fold
Seat 5: Call $6.50
*** FLOP *** [:Jc::2s::Ts:]
Seat 5: Check
HERO: Bet $15.50
Seat 5: Call $15.50
*** TURN *** [:3s:]
Seat 5: Check
HERO: Check
*** RIVER *** [:Qd:]
Seat 5: Bet $56.10
HERO: ?
Turn check (nagy) hiba? Verek itt valamit a blöffön kívül? Ha turnön folytatom a támadást akkor bet/fold? Ha bet akkor mennyit? Adható így riveren?
Elég undorító, mert ver a flöss, JJ-QQ is setet kapott, AK-nak sora lett, egyszóval tényleg csak a blöfföt vered megy egyKK-t...ezért dobó ha már így játszottad.
De turnben bet/call minden esetben....nem is értem miért checkelsz el egy teljesen blank turnt....AA-al 3bet potban nem szoktam potcontrollozni....
Egyetértek teljesen kisrapival, szerintem is emelni kellett volna a turn-ön, nem értem, hogy miért nem tetted, elvégre preflop 3 betelt a parti, szóval itt nem igazán a színtől kell félni.
A riveren meg így játszva én is eldobnám, ver a JJ, QQ, esetleges szín, AK, ja és a TT is, csak a KK-t verjük.
ez ilyen deepen fold bár szerintem blöff
turn bet muszály muszály
A turn checkkel "bátorítani" akartam, a színt kizártam és mivel biztos voltam benne hogy riveren nyit ha most passzolok (gondoltam így AK-ra tesz leginkább), ezért elhatároztam ha nem jön negyedik spade akkor call any. Aztán ez a dáma rohadtul elgondolkodtatott riveren, mert ha AK-ra tesz akkor mivel megy itt allin?
Ilyen szituban a turn csekket gyakran alkalmazom, persze csak pozícióban, sokszor hozott már extra pénzt, ugyanakkor gyakran kerülök így hasonlóan nehéz helyzetbe, lehet hanyagolnom kéne? :)
Nem nagyon akartam hinni neki de lejárt az idő és eldobódott, lehet hogy jobb is így...
nemtudom szerintem hanyagoldnod kéne a turn checket ha aztán "megijedsz", pont ezért checkoltuk hogy egy jó nagy overbet blöfföt kapjunk
snapcall és tanulás a hibából vagy snapcall és be rich
én nem szeretek kételkedni magamban...
nemtudom szerintem hanyagoldnod kéne a turn checket ha aztán "megijedsz", pont ezért checkoltuk hogy egy jó nagy overbet blöfföt kapjunk
snapcall és tanulás a hibából vagy snapcall és be rich
én nem szeretek kételkedni magamban...