jak1
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 10:41

6,5$.

vadallat
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 11:38

mondjuk úgy illene hogy rivert is beteljük a turn után, de lent van két J, és két utcán megadott, szóval riveren talán jobb a check/fold, amíg nem tudjuk hogyan játssza a J-t ilyen helyzetben

kisgatyas
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 11:39

Statjai alapján ez egy olyan villain akitől ha flopon vagy turnön minraiset kapnék snap foldolnék, mikor csak callol akkor a range eltolódik az FD, illetve one-pair tipusú lapok felé(ami nem jelenti azt, hogy 100%ban igy lesz, csak azt h csökken az esélye ). Egy kis betet még ezekből ki lehet préselni tapasztalatom szerint.

fLeSs
Válasz kisgatyas kommentjére
2013. júl. 29. 12:03

Nálam van az :Ad:, szóval a FD-k esélye kisebb, mintha nem lenne. Ezt csak úgy megjegyeztem... :D

fLeSs
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 13:38

Fish ellen nehezen tom megállni, hogy ne vbeteljek, de a betméreten talán tényleg lehetett volna csökkenteni. Én egy 10-est hívtam (fél pot), ő meg allin ment. Ilyenkor meg az a bajom, hogy nemtom, hogy a kis bettel indukáltam blöfföt vagy tényleg erős lapja van.
Mit csináltok itt AJ-vel?

Tir-X
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 14:29

Mégis minek c/foldolnánk, ha kis hívást kb bármivel megad? Nem ritka, hogy ilyen szitukban még legalsó párokat is meg tudok célozni néhány bb-s hívással, szóval pl. 1/4 pot körüli hívást nehogymár ne callozzon, betévedt 8x, 99, TT, erős 6x, és esetenként QQ, KK, mert ha elég passzív, azt is játszhatja így.

Szóval nagyon nem tetszene nekem itt a félős c/f, van benne érték, szedjük ki :)

thomyca
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 15:13

Ezek 53/0/1,4 a játékosok általában passzív callozgató halak pre és post cs. Olyan széles laptartománnyal megy be, hogy JJ658 floppon/törnön/riveren nem feélnék attól, hogy J-ja van. Egészen addig, amíg nem jelzi.

Riveren nekem tetszika fél pot, főleg ha úgy érzed: kisebbel indukálnál. Bár az ilyeneket pont nem nagyon lehet indukálni, mivel passzívak. Viszont river hívásra visszaemelés jött, így dobnám.

Riveren szerintem is van benne érték, én is hívnék. Fél potnál tehát nem többet. Lehet jó a 1/2, 1/3, 1/4 pot is.

Tir-X
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 18:27

Nem indukáltál ilyen passzív mókustól, nyugi :) Ha visszatolta, jobb lapja volt.

AJ-vel azt hiszem ha az eredeti gondolatmenetemnél maradok, akkor ugyanannyit kell hívnom, hiszen a gyenge handeket meg akarom célozni, Jx-ektől pedig raiset várok, de főleg nem nagyon rakok a rangebe, mert azzal nagyrészt a passzívabb fishek is akcióba lendülnek ugye, védik a lapjukat a FD-től, fosnak mint állat :D

chivasr911
Válasz fLeSs kommentjére
2013. júl. 29. 18:59

sima b/f nála, az egyik A az AdBlock miatt nem látszik, pár napja kérdeztem én is

Élő ügyfélszolgálat