NL50, SH, AJo, 3bet parti, river kérdés
Olyan régen 3beteltem már az asztalnál, gondoltam most már ideje lesz :)
CO nem emelgetett olyan sokat, de túl laza sem volt. 21/18 F to 3bet 0/2 F to Cbet in 3bet pot 0/1 100 hand. Nyilván kevés hand, meg ha beszáll akkor jobb lapokkal teszi, de itt én inkább az imidzsem meg a game-flow alapján játszottam. Elég feszes volt az asztal.
Boss $50.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1452803
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: $61.70
BTN: $11.12
Hero (SB): $61.79
BB: $20.14
UTG: $49.50
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with J A
1 fold, CO raises to $1.50, 1 fold, Hero raises to $5, 1 fold, CO calls $3.50
Flop: ($10.50) K T 6 (2 players)
Hero bets $6.50, CO calls $6.50
Turn: ($23.50) A (2 players)
Hero bets $13.00, CO calls $13
River: ($49.50) 2 (2 players)
Hero??
Így utólag a bet méretek sem tetszenek annyira...
Talán tegnap volt egy post, ahol AK-val csekkelt Hero, a turnre érkező A-ra. Gondoltam ha azt hibásnak írtátok akkor én tovább hívom :)
Riveren van értelme tolni? esetleg check? ha hív akkor meglehet adni? Bár ha van SD képes lapja, akkor szerintem ő is csekkelne.
valaki?
a 3bet nem tetszik, ha " nem nagyon emelget" mivel fog callolni amit dominálsz?
gl
Pre call.
Flop lehet bet is, lehet csekk is.
Turn nagyobb bet.
River c/f. :Jc: nélkül agyalósabb lenne.
ahogy tenta leírta!
kb csak egy kóbor KQ-t versz (mivel ismeretlen, lehet hogy nem is callol ilyennel), azt meg nem fogja megblöffölni, úgyhogy egyértelmű ch/f.
Pre inkább call-oztam volna. Flop-on 1/2 cbet, turn checkcall. River pedig reevaluate, de ha nem fejlődünk, akkor találnék fold-ot
Nyilván kevés hand, meg ha beszáll akkor jobb lapokkal teszi, de itt én inkább az imidzsem meg a game-flow alapján játszottam. Elég feszes volt az asztal.
Ilyen célra pont megteszi a 3-bet ranged blöff része is. Egy AJ túl jó lap arra, hogy blöffbe fordítsuk pre.
Riveren check/check volt a játék és AQo-t borított....