NL50 SH AJs, limp-call donkbet fish
Hand #1632011435000976: Pebble Beach (6-Max) 11435
Seat 4: uwou*** (39,80 in chips)
Seat 5: Uborka (82,35 in chips)
Seat 6: Craz*** (108,55 in chips)
Seat 7: DWYA*** (67,55 in chips)
Seat 8: Wind*** (49,25 in chips)
Seat 9: luvs*** (44,45 in chips)
DWYA***: posts small blind $0,25
Wind***: posts big blind $0,50
Dealt to Uborka [ :Ac: :Jc: ]
luvs***: folds
uwou***: calls - fish part1
Uborka: raises to $2,50 - egyértelmű part1
Craz***: folds
DWYA***: folds
Wind***: folds
uwou***: calls - fish part2
@@@ F_L_O_P @@@ [ :3c: :Qs: :Ah: ]
uwou***: bets $3 - fish part3
Uborka: raises to $8 - egyértelmű part2 (sejtem, h jobb vagyok, nem akarom elijeszteni, azért a kis rr)
uwou***: calls - tyvm
# # # TURN # # # [ :5c: ]
uwou***: bets $5 - Set-el gyönyörű játék a 2x donkbet, de ugye az csak 33 lehet, de nem az van nála persze, mert azt ultrafish módjára cr-elné flopon...
Uborka: ??? - szóval itt mi a játék? Call? Riréz, ha igen mennyit? Riveren?
Range-e ellen bőven jól állok, AK-AQ kizárva, A3 talán dob pre (cake? akkor neeem), ez a legrosszab variáció, de még mindig tudok javulni és én ezt már nem dobom. Set csak 33-al lehet, maradnak az Ax kezek, amiknek 3 outja van, de flushdraw-n vagyok, szóval tuti elöl a partiban... vélemények a turn és river játékhoz kellenének.
Köszönöm!
Véleményem szerint:
van egy párunk, az ellen lehet, hogy ver minket, pot kontroll, megad, majd call (ugye még akkor is, ha A jön), ha treff jön, akkor viszont megpróbálok kiszedni belőle elég sokat, valószínűleg nem tesz minket flushre.
Kiváncsi vagyok a profikra is :)
Véleményem szerint:
van egy párunk, az ellen lehet, hogy ver minket, pot kontroll, megad, majd call (ugye még akkor is, ha A jön), ha treff jön, akkor viszont megpróbálok kiszedni belőle elég sokat, valószínűleg nem tesz minket flushre.
Kiváncsi vagyok a profikra is :)
Potcontrollnak nem látom jelen esetben értelmét, tuti jobb vagyok, pénzt kell a potba húzni /mohó smiley/
reraise 15 -ig. riveren már ugyse marad sok pénze azt behivnám.
Itt a potcontrollt villain próbálja nyomni, a maga módján. Igen a donkbet-call v. reraise, turn check-raise az gyakran set, viszont az ilyen donkbet-call, donkbet call meg legtöbbször valami gyenge pár vagy TPWK, úgyhogy én visszaemelnék még egy méreteset, és riveren all-int tolnék, most látom, hogy már nem maradt sok pénze, így turn all-in tenném, ha netán jobb volt akkor mehet a notes
Hasonlóan gondolkodtam, így a stackeket és a potot figyelembe véve allin tettem, majd hosszas "gondolkodás" után dobott, miközben kérdezgette: AK?