Kicsit csaltam, itt van az igazi hand, mert a topik kedvéért megcseréltem a pozim és lapom az enemy-vel, mert kíváncsi voltam, ki, hogy játszaná az AK-ját és mire teszi az ellenfelet (vagyis engem).
Köszönöm a kommenteket!
Hand #1668011436001077: Pebble Beach (6-Max) 11436
Seat 1: Fish*** (51,80 in chips)
Seat 3: Obam*** (55,05 in chips)
Seat 4: zapp*** (50,00 in chips)
Seat 5: DebilFish_ (83,65 in chips)
Seat 9: Agen*** (134,90 in chips)
Obam***: posts small blind $0,25
zapp***: posts big blind $0,50
Dealt to DebilFish_ [ :Js: :Jd: ]
DebilFish_: raises to $2
Agen***: calls
Fish***: raises to $8,25
Obam***: folds
zapp***: folds
DebilFish_: calls
Agen***: folds
@@@ F_L_O_P @@@ [ :Kc: :2h: :Jh: ]
DebilFish_: bets $15,60
Fish***: is all in 43.5500
DebilFish_: calls
DebilFish_: shows :Js: :Jd:
Fish***: shows :Ad: :Kh:
# # # TURN # # # [ :4s: ]
&&& RIVER &&& [ :Ks: ]
*** SHOW DOWN ***
DebilFish_ wins $104,35 with Full House, Jacks full of Kings
WP sir!
Tökéletes move egy ilyen floppon, igazából csak a QQ kérdéses a 3-bet range-éből h mit csinál erre...de lehet még azzal se tudnám mire vélni ezt a betet, és tolnék egy all-int....
Kicsit csaltam, itt van az igazi hand, mert a topik kedvéért megcseréltem a pozim és lapom az enemy-vel, mert kíváncsi voltam, ki, hogy játszaná az AK-ját és mire teszi az ellenfelet (vagyis engem).
Köszönöm a kommenteket!
WP sir!
Tökéletes move egy ilyen floppon, igazából csak a QQ kérdéses a 3-bet range-éből h mit csinál erre...de lehet még azzal se tudnám mire vélni ezt a betet, és tolnék egy all-int....
Sztem annyira furcsa egy ilyen move, hogy a legtöbben ha bármit találnak betolják/adják...egyszerűen hihetetlen lenne számomra h jó lapja van...
Anno 3-betelt potokban OOP például sokszor open allin mentem AA-KK-val és ritkán volt h nem calloltak le, A magas, kisebb pocketek, rengeteg lap megadta, mert hülyének néztek...
Nekem tetszik,anno a konkurens oldalon sokat írt Bélabácsi a settel történő donkbet előnyeiről!Bár ő azt hiszem,nem 3betel handről beszélt.De így is jó,és wp:) A note biztos ment az enemytől :)
Arról, amiről Bélabácsi írt, ugyanaz a véleményem. Én is számtalanszor írtam, hogy 100BB-és full ring cash game partikban, ha megadunk egy preflop emelést és flopoljuk a set-et oop, akkor jobb a donkbet, mint a check/raise.