Itt szerintem csak akkor lenne értelme a 2nd barellnek, ha a riveren laptól függetlenül rátoljuk. Ehhez viszont nagyon rossz a flop bet mérete, mert nem lesz elég pénzed riveren, hogy dobni tudjon az ellenfél. Preflop 5,5-ig emelsz, marad 44,5, flop 8,62/35,88, turn pl. 17,88/18 és riveren egy 100$-os potba 18-at kell majd megadnia. E helyett kb. így kellene szerintem:
Pre 5,5/44,5 (pot 11,5)
Flop 6/38,5 (pot 23,5)
Turn 12/26,5 (pot 47,5)
Riveren jó 1/2 BI maradt, amit még egy QQ is nehezen ad meg.
A konkrét ellenfélnél meg csak csatlakozni tudok ahhoz, hogy flop c/f, mivel 78%-ban dob resteal-re, így nagyon szűk lesz a range-e megadáskor és pozíción kívül játszol egy erős laptartomány ellen.
Szerintem ne nagyon feltételezd senkiről, hogy 3-bet potban overpárt dobjon. Itt max. egy 88, TT-et lehetne dobatni egy turn bettel, de még soszor azzal is callolnak 2őt
Ezt a flopon nem cbetelném, pláne oop, annyi minden lap tud egy jót floatolni a megadó rangeből, hogy csak 2barrell esetén betelném a floppot csak. De inkább check/fold.
Másik probléma a pozíciók és játékosok száma. Ez nem setal! Tipikusan olyan helyzet, amikor utg vagy mp nyitnak, hogy a vakokról kb. semmivel nincs értelme 3betelni egy hasonló preflop játékot játszó reg ellen. Alap stratégiaként itt kb. csak KK-val és néha blöffböl Ax-el 3betelnék, minden mással call, és nézzük a flopot. QQ-val meg AK-val semmiképp nem 3betelnék, csak lecoolereled magad.