NL50 SH AKo oop
Ennél az asztalnál feszesnek láthattak, talán egy QQ-m volt ami sd-ig ment, mert pre egy ss-el összeakadtam allinig... elég sokat dobáltam, illetve pre vittem 3bet-el pár kasszát a D folyamatos emelgetéseire válaszul...
Az enemy nem vett részt sok partiban, egy QQ-val szedte össze a látható mennyiséget, elég egyenes játékos benyomását keltette eddig, nem tűnt különösebben eszesnek és/vagy trükkösnek.
Hand #1647011423001565: Pebble Beach (6-Max) 11423
Seat 5: Jessica_B (67.90 in chips)
Seat 8: Aceh*** (98.95 in chips)
Seat 9: AGOi*** (65.25 in chips)
Seat 10: UPS*** (93.10 in chips)
UPS***: posts small blind $0.25
Jessica_B: posts big blind $0.50
Dealt to Jessica_B [ :Ah: :Ks: ]
Aceh***: raises to $1.75
AGOi***: folds
UPS***: folds
Jessica_B: raises to $7 -> egyértelmű
Aceh***: calls -> nem örülünk annyira...
@@@ F_L_O_P @@@ [ :Ts: :8d: :7s: ] -> így már pláne nem...
Jessica_B: bets $11 -> de meg kell próbálni!
Aceh***: calls -> na ez mi?
# # # TURN # # # [ :7c: ] -> semmi nem változott
Jessica_B: ???
Indoklást, ne csak azt, h csekk/fold. Thx! :)
Indoklást, ne csak azt, h csekk/fold. Thx! :)
Szerintem a second barrel olyankor +EV-s, amikor nincs lent húzólap. Mivel jelen esetben igen húzásveszélyes boardot floppoltunk, a check/fold bár egyszerű játék, de olykor nagyon hasznos és költségmegtakarító tud lenni.
Ugyanakkor ez ellen szól, hogy a c-bet manapság már annyira elterjedt, hogy komolyan vesztett a jelentőségéből. Pozícióból sok játékos a turnre megy veled akár lap nélkül is, hogy amennyiben nem találkozik komolyabb erővel, úgy az ugyancsak egyre népszerűbb floatolással elvigye a potot.
Mindent összevetve én ezen a boardon nem erőltetném tovább a támadást, és máskorra tartogatnám a pénzemet.
Szerintem a second barrel olyankor +EV-s, amikor nincs lent húzólap. Mivel jelen esetben igen húzásveszélyes boardot floppoltunk, a check/fold bár egyszerű játék, de olykor nagyon hasznos és költségmegtakarító tud lenni.
Ugyanakkor ez ellen szól, hogy a c-bet manapság már annyira elterjedt, hogy komolyan vesztett a jelentőségéből. Pozícióból sok játékos a turnre megy veled akár lap nélkül is, hogy amennyiben nem találkozik komolyabb erővel, úgy az ugyancsak egyre népszerűbb floatolással elvigye a potot.
Mindent összevetve én ezen a boardon nem erőltetném tovább a támadást, és máskorra tartogatnám a pénzemet.
Szerintem c/f flop, mert ez eléggé telibetalálta a range-ét. Lehet nála egy csomó draw, szet, két pár.
A turn játékban nem vagyok biztos. Elvileg minden draw-val visszaemelt volna a flopon, ahogy szettel és két párral is. Elég nehéz lapra tenni, talán AT vagy JT, esetleg QJ. Statok nincsenek?
Annyi biztos szerintem, hogy ha itt tolunk 2nd barrelt, akkor szinte any riveren mennie kell a pushnak.
Szerintem c/f flop, mert ez eléggé telibetalálta a range-ét. Lehet nála egy csomó draw, szet, két pár.