NL50 SH AQs 3bet potban
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG LockeLamora ($63.59)
UTG+1 anomalija ($49.42)
CO Hero ($54.53)
BTN Pantteri79 ($70.25)
SB Leady1981 ($143.53)
BB mayeah ($39.45)
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is CO :qd: :ad:
2 folds, Hero raises to $2, Pantteri79 raises to $6, 2 folds, Hero calls $4
Flop: :2d: :4h: :ac: ($12.75, 2 players)
Hero checks, Pantteri79 bets $6.37, Hero calls $6.37
Turn: :qh: ($25.49, 2 players)
Hero checks, Pantteri79 checks
River: :td: ($25.49, 2 players)
Hero bets $13.50, Pantteri79 goes all-in $57.88, Hero calls $28.66
Ez a megjátszás jó-e így. Ellenfelem egy agro finn, ezért checkeltem a turnon remélve, hogy any A-val emel tovább. A donkot nem éreztem jónak, mert kb csak jobbal jön.
Mi lenne a megfelelő megjátszás?
szerintem ellene jó lett volna a river ch/c, sok lapot fog megblöffölni itt. így a river raise meglepő, valszeg én is adtam volna, de AT-n és totál airen kívül nem verünk semmit, AK-val meg nem így játszana.
Szerintem majdnem mindegy, hogy turn-on, vagy riveren kerul be, mivel itt nem tud olyan river lap joni, ami miatt elengedned a top2-t.
3bet potban ilyen board-on top2-t bukni cooler...
Nem kell turnön donkolni, engedjük kibontakozni!
TT-vel inkább flopon potkontrollozna szerintem, QT-vel meg jobb a pre call. Ha KJ-vel nem barrelezett turnön, akkor menjünk ellene sokszor 3bet potba, mert könnyű lesz játszani ellene.
hagytam kibontakozni:) KJo volt nála.
ellene preflop betenném AQs-dal co vs btn, 3bet statján látszik, hogy merevedése van, ha gombot és CO raise-t lát. ha viszont pre call, akkor így játszanám végig. nem tetszett volna a river check, nem jó lap neki blöffölni, ha turnön feladta/potkontrolozott. riveren gyomorgörcsöm lenne, de megadnám. (persze így, hogy van időm végiggondolni, össze tudok szedni sok érvet a bet/foldra is.)
hagytam kibontakozni:) KJo volt nála.
Én Őt "csapdáznám" AJ, AQ, AK-val. Dominálni fogod a range-ét, amikor magas flop jön, amikor pedig nincs semmije, egy betért eljutsz riverig.