viktorsb
2011. febr. 11. 0:13

NL50 SH, AQs turn kérdés

Image
UTG ($53.45)
MP ($50)
Button ($55.47)
SB ($78)
Hero (BB) ($63.49)

Preflop: Hero is BB with QImage, AImage
2 folds, Button bets $1.50, 1 fold, Hero calls $1

Flop: ($3.25) 10Image, 6Image, KImage (2 players)
Hero checks, Button bets $2, Hero raises $7, Button calls $5

Turn: ($17.25) AImage (2 players)
Hero bets $9, Button raises $46.97 (All-In), Hero?

Total pot: $35.25

SötétEgér
Válasz viktorsb kommentjére
2011. febr. 11. 1:05

A leggyengébb lap, amivel így játszana kb 2 pár, amiben van A, blöffből nem tesz ilyet, mivel erőt mutattál floppon

A7X
Válasz viktorsb kommentjére
2011. febr. 11. 1:08

Na ez most nagyon fiss hsz lesz.
A flop call miatt szerintem a drawkat ki lehet zárni, viszont egy TT-AA simán elképzelhető. Én azt mondanám, hogy szettel játszik, ami szerintem elég valószínű. A flopon lehet többet hívtam volna. Nálam ez fold.
Én is tanulok még, nagyon az elején járok. Várom az értelmesebb hozzászólásokat, kíváncsi vagyok :)

Jav: Flop hívás jó szerintem:)

mikki86
Válasz A7X kommentjére
2011. febr. 11. 1:43

Turn bet nem tetszik.
Ha 2pár+ van nála, kapunk egy hatalmas raise-t, ha nem, akkor meg dobni fog. Ráadásul Kx ellen meg valuet hagyunk a partiban.
Draw nem lesz nála, egyrészt mert a QJ kiegészült, másrészt mert a magas pikkek vagy nálunk vannak, vagy az asztalon.
Egy sima check/callra meg lett volna az oddsunk, így viszont nagyon határeset a helyzet, szett ellen 25%-unk van, és 35% kellene a megadáshoz. Nem lesz nagy hiba a call, aggrogyereknél lesz néhány érdekes mutatás is, KTo, 89s stb, szóval el lehet gondolkodni, hogy most vajon EV-ben a megadás az -5bb, vagy +2bb, de igazából itt már teljesen mindegy mit csinálunk, ha valamit elrontottál, akkor az a turn bet, nem a turn call.

+Norbi+
Válasz mikki86 kommentjére
2011. febr. 11. 8:55

Szerintem is a turn check/call a jo ilyen szituacioban.
Lasd mikki86 indoklasat.

mese
Válasz +Norbi+ kommentjére
2011. febr. 11. 12:39

a turn jó kártyának látszik, de valójában kb a legrosszabb lap ami jöhetett. amivel megadta a ch/r-t flopon az most 2 párrá vagy sorrá erősödött, úgyhogy ch/c az odds miatt, mert ha ránktolja nem adhajtuk meg.

Élő ügyfélszolgálat