NL50 SH: deepen mit a tehendő TAG ellen CD-val?
$0.25/$0.5 No Limit Holdem
5 players
Converted at weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Lenin123 ($62.25)
CO Hero ($160.01)
BTN Syllie13 ($77.90) enemy: 14/12 flop aggf.:13/ 370 hand
SB dpuaftoruirc ($6.00)
BB xanatas ($30.60)
Pre-flop: ($0.75, 5 players) Hero is CO :Kd: :Qd:
1 fold, Hero raises to $1.75, Syllie13 calls $1.75, 2 folds
Flop: :Td: :3c: :Ad: ($4.25, 2 players)
Hero bets $3, Syllie13 raises to $10, Hero ???
értelmes játékosnak tűnt, tehát, ha lejön valamelyik húzónk, nem valószínű, hogy túl sokat tudunk belőle kifacsarni, pedig stackelés lenne a cél ilyen szituban. megadni azért sem tűnik jó ötletnek, mert ha turnön nem jön a lap, akkor a turn betjét már nem szívesen adom meg a riverben bízva. milyen megoldásnak tartjátok ilyen esetben a shove-t?
milyen megoldásnak tartjátok ilyen esetben a shove-t?
A bajság, hogy nem igazán jó a kombód, mert nem nyitott a sorod. Egy set ellen van 32 kétpár ellen olyan 42 százalékod (még egy A J ellen is csak 43%). Ha ekkorát emelsz FEd zéró, mert világgá ordítottad, hogy mid van. Túl deep ahhoz, hogy megérje.
Nem tudom a jó megoldást, ha csak megadod, kb 25% hogy lejön, akkor még kiszedhetsz két kissebb tétet mondjuk még 10USDig. Azaz hetet kell megadni kb 26ért. Ez pluszEVs (bár ott a redraw a fullra). Tud valaki jobbat?
Valószínűleg a legjobb az lett volna, hogy elcsekkeled, erre egye TAG-REG úgyis beemel. Erre reraise allin félelmetesebb...
Szerintem sem jó a shove, mert ordít róla, hogy draw lap van a kezedben, viszont az tuti, hogy ezt egyrészt el nem dobnám, másrészt pedig meg sem adnám.
Én a reraise potra szavazok, már csak azért is, mert gyakorlatilag mindent eldobatok vele a két páron és a setteken kívül (AK-val 3 betelt volna). Egy ilyen tight srác ellen előny az is, hogy deepek vagytok, mert jó eséllyel jobban félti a pénzét, mint az átlag, és így nagyobb a FE-d.
Nem tudom push vagy reraise itt a jobb. Ha a rangébe vesszük AT-t is kb. 40%unk van ha csak seteket 35%. Azt hiszem a legkorrektebb a 40% kb.
A reraise azért lehet jobb mert a pusht csak set fogja becallolni ilyen arctól. De talán több a FE. Ahogy viszont kanrich írta reraise pot esetén kb. folde eq. nélkül állhat ott a lapjával és itt ha betolja már jók az oddsaink is :)
Én a reraisere szavazok szintén, bár néha shove se rossz. Bár félek,underdogként tettük be :)