NL50 Sh: KK Axx flop
Everest No-Limit Hold'em, $0.50 BB (5 handed) - Everest Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
Hero (UTG) ($80.24)
MP ($48.50)
Button ($106.77)
SB ($57.90)
BB ($23.65)
Preflop: Hero is UTG with K, K
Hero bets $1.75, 1 fold, Button raises to $6, 2 folds, Hero raises to $17.75, Button calls $11.75
Flop: ($36.25) 10, 6, A (2 players)
Hero bets $20, Button calls $20
Turn: ($76.25) 9 (2 players)
Hero ???
Ellenfel 23/18 600 kez alatt. float 60% de csak 5 ilyen leosztas volt. WTSD 29, W$SD 52%
AK, AA, QQ-val szoktak ilyet csinálni
3bet% btn-ból? Fold to 4bet?
Pre a 4bet size szerintem jó, deepek vagytok, meg ha callolni akarja a 4betet akkor azért fizessen meg.
Flopon a cbet kell szerintem, viszont a size túl nagy szvsz. 12-15 között betelnék. Lehet hogy weak, meg a homlokunkra írjuk, hogy mi van nálunk, de én innentől ch/f-ot játszanék. Nem hiszem, hogy lenne akkora wp-s, hogy akár doublefloatoljon, vagy calloljon gyengébbel 2 utcát..
Ilyen deepen nem szeretem a 4betet KK-val reg ellen. Túl könnyen kicsúszik a kezünkből az irányítás.
Ilyen deepen nem szeretem a 4betet KK-val reg ellen. Túl könnyen kicsúszik a kezünkből az irányítás.
QQ-val nem fogják NL50-en rámtolni, dobatni nem akarok, egyébként meg bazi nagy kasszában OOP leszek végig, kisebb mozgástérrel, mint 100bb deepen 3bet potban, viszont az ellenfél range-e erősebb.
Postflop reménytelen lesz aggresszorként bármitől is valuet szerezni, és akármilyen aggresszió esetén kellemetlenül fogom magam érezni.
Szerintem jól volt megjátszva minden utcán.... turnön pedig C/foldon lennék...
Mindenképp kell pre a 4 bet...(szerintem)
3bet% btn-ból? Fold to 4bet?
Pre a 4bet size szerintem jó, deepek vagytok, meg ha callolni akarja a 4betet akkor azért fizessen meg.
Flopon a cbet kell szerintem, viszont a size túl nagy szvsz. 12-15 között betelnék.
Lehet hogy weak, meg a homlokunkra írjuk, hogy mi van nálunk, de én innentől ch/f-ot játszanék. Nem hiszem, hogy lenne akkora wp-s, hogy akár doublefloatoljon, vagy calloljon gyengébbel 2 utcát..
float 60% de csak 5 ilyen leosztas volt.
float 60%, ez gondolom a betIP vs. missed turn cbet, ugye?
Vagy hm2 ben van külön ilyen stat?
Tényleg nem kötekedés de nem értem ezt a 60%-os statot.