NL50 SH KK squeeze pot vs minraise
Ellenfél 27/12/3.0 AF/-41 hand
Itt dobunk? Ezekre a minraisekre mindig leblokkolok...
$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG ($36.24) 72bb
UTG+1 ($51.38) 103bb
CO ($56.31) 113bb
BTN ($20.78) 42bb
Hero (SB) ($101.29) 203bb
BB ($18.63) 37bb
Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is SB :ks: :kc:
1 fold, UTG+1 raises to $1.50, CO calls $1.50, 1 fold, Hero raises to $6, 1 fold, UTG+1 folds, CO calls $4.50
Flop: :7c: :qs: :jc: ($12.50, 2 players)
Hero bets $8, CO raises to $16, $8 to Hero ($87.29)?
én itt dobnék, nincs értelme megadni, mert pénzégetés, turn hívásra úgyis dobni kell legkésőbb...
jah és nagyobb cbet kellene egy ilyen boardon szerintem.
Sztem perfecto a cbet size, ismeretlen ellen hasonlóan játszom aztán sztem el is lehet erre dobni, végülis elképzelhető nála mind3 szett, esetleg van egy AcQcje vagy egy Tc9c je is akár, aztán kitudja, lehet ilyen bénán játssza ezeket mind1, nem állunk sztem általában jól mert ami megver az nagyon, ami meg, azt könnyen odaérhet, ahhoz, hogy tovább menjünk több félblöffnek vagy AQnak kéne itt lenne nála, mint amennyit ennyi infóval feltételeznék, hogy lesz. ettől még nyilván vállalható a berakás is, mert ha az AQit így játssza már jók vagyunk, meg ez a mini izé elég béna.
Pont most van a főoldalon egy cikk, hogy a fölépár a 3bet potban 100bbn monster. Ha normál emelésre bepakolnánk, akkor a minrézre meg dobni szerintem nagy butaság nem?
Én is dobnám ezt az eddigi infók alapján.
legrosszabb lap is amit el tudok képzelni, valami erős draw, TP + FD meg ilyesmi, nem lenne sztem +.
Ne vicceljünk már, világ legkönnyebb allinje.
Még boldog is lennék, hogy rámemelt, kényelmesebb itt betolni, mint egyébként bepakolni ilyen boardon.
Szóval akkor inkább dobás?
Ezekszerint igen. :)
Ilyen szitukban ha az ösztöneimre hallgatok, akkor dobok, viszont ha 2 mp-en belül nem tudok dobni, akkor belelevelingelem magamat vmi hülyességbe és kb. fél perc után megadok/pusholok.
Természetesen JJ volt nála.
Köszönöm a véleményeket.
Még vmi. Remélem lesz még aki válaszol.
Mit léptek abban az esetben (minraise-re), ha a flop
:2d::6h::Tc:
vagy
:5h::6h::Jd:
Ne vicceljünk már, világ legkönnyebb allinje.
Még boldog is lennék, hogy rámemelt, kényelmesebb itt betolni, mint egyébként bepakolni ilyen boardon.
Még vmi. Remélem lesz még aki válaszol.
Mit léptek abban az esetben (minraise-re), ha a flop
:2d::6h::Tc:
vagy
:5h::6h::Jd: