Persze, h hülyének nézem, mert ilyen lap nincs.
Bármilyen K-val rámemel flopon, setet tovább slow-zna, ha már eddig is azt tette... így a szűk range még tovább szűkült, viszont ha már ennyi mindent kizárunk, csak a legképtelenebb dolgok maradnak: FD, gyenge pár...
Nem így játszanak set-el egyébként oop Cake-en. Az értelmesebbje (2-3 ember) 2x check-call, majd riveren value, a maradék a flopon csekkrézallin van... ezek nem trükköznek ennyit, megőrülnek a lapjuktól.
Épp ezért valóban veszélyes ez a betpot elölről, viszont inkább blocking bet és dobatás ez, mint value, mivel sokszor próbálnak elvinni potot képtelen-logikátlan move-okkal.
Egyébként ez a játék kb semmire nem illett rá amivel eddig találkoztam, értelmes (és erős) lapja nem lehetett, ettől függetlenül lehet, h igazatok van, én onnan másképp láttam a dolgot.
Köszönöm az észrevételeket mindenkinek!
NW14***: bets $17,25
2hoo***: folds
Samantha_Fox: is all in 44.8500
NW14***: folds
Samantha_Fox: returns uncalled bet $27,60
*** SHOW DOWN ***
Samantha_Fox: mucks
Samantha_Fox wins $61
Épp ezért valóban veszélyes ez a betpot elölről, viszont inkább blocking bet és dobatás ez, mint value, mivel sokszor próbálnak elvinni potot képtelen-logikátlan move-okkal.
Azért kíváncsi lennék, hogy mi volt nála (hátha be tudom építeni ezt a move-ot a játékomba). Flösshúzót már láttam így megjátszani maniactől, csak az nem dobta.
Azért kíváncsi lennék, hogy mi volt nála (hátha be tudom építeni ezt a move-ot a játékomba). Flösshúzót már láttam így megjátszani maniactől, csak az nem dobta.
Ezt szerintem inkább ne építsd be a játékodba. :)