Támadnék tovább, mivel elég erős draw van nálam (oesd + 2 over) és OOP nem szeretném feladni a kezdeményezést. Ha adja a c/r-t könnyen lehet ő is draw-n, és turn-ön már eldobja, mert nem lát elég jó odds-ot.
Azért nem szeretek többnyire ilyen board-on cbet-elni draw-val (pláne, ha olyan ellenfél van, aki sokat raise-el cbet-et), mert egy raise estén dobnom kell, miközben egész jó a lapom equity-je. De mint mondom, ez eléggé ellenfél függő. Ha olyan az ellenfél aki inkább passzív, vagy fit or fold-ot játszik flop-on, akkor inkább cbet-elek.
Ez az oop ch/r érdekes dolog, én nagyon ritkán alkalmazom, de lehet benne ráció.
Viszont ez a board szvsz nem megfelelő rá. Egy ilyen flopon szerintem nagyon sok checkbacket fogunk kapni a közepes erősségű lapoktól(Tx, kis-közepes draw,gyenge Jx stb), míg ha betel az ellen akkor általában elég erős lesz, hogy ne dobja el később sem.
Kevésbé drawheavy, kapcsolodó boardon talán nem rossz játék, de én megfelelő read nélkül nem használnám.
Ne felejtsük el, ez a flop telibe találta a pre calling ranget, míg mi elég ritkán játszunk így erős lappal egy ilyen flopom.
Ebben a szituban ezzel a lappal elgondolkoznék a c/r-en. Bár a flop elég drawheavy, egyetértek Steallel, hogy talán egy kevésbé drawheavy boardon jobb a move. Határeset
koszi a hszeket. turnon ch/r ai mentem, s nutsot mutatott A6s-el :S elég fos játék volt a részemrol...
Támadnék tovább, mivel elég erős draw van nálam (oesd + 2 over) és OOP nem szeretném feladni a kezdeményezést. Ha adja a c/r-t könnyen lehet ő is draw-n, és turn-ön már eldobja, mert nem lát elég jó odds-ot.
Azért nem szeretek többnyire ilyen board-on cbet-elni draw-val (pláne, ha olyan ellenfél van, aki sokat raise-el cbet-et), mert egy raise estén dobnom kell, miközben egész jó a lapom equity-je. De mint mondom, ez eléggé ellenfél függő. Ha olyan az ellenfél aki inkább passzív, vagy fit or fold-ot játszik flop-on, akkor inkább cbet-elek.
Ha set van nálunk és mögénk checkel az valóban kellemetlen, de a balance miatt meg kénytelenek vagyunk néha. A helyes arányt megtalálni, melyik ellenfél ellen jó, milyen helyzetben, mi az asztaldinamika, milyen imidzsünk van éppen, mikor érdemes csinálni... Ugye a póker sokváltozós játék, ez benne a szép. Szóval ez is egy olyan hand, amire nem lehet egyetlen tuti megoldást mondani, amolyan "attól függ" eset. Amit leírtam az szerintem egy _lehetséges_ jó opció.