Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 SH KQs 3b pot turn kérdés

fLeSs
2013. aug. 2. 19:03

NL50 SH KQs 3b pot turn kérdés

Az a kérdésem, hogy ebben a szituban mi a jobb, a bet vagy a checkback?
Ha bet, akkor check/raisere berakjuk vagy dobunk? Ha checkback és blank turnon betel, akkor dobunk?
Ellenfél 21 hand :D 33/33/inf. AF/első 3betje.
Egyesek majd azt mondják, hogy preflop fold, de az emberke elég aktív volt.

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG ($52.57) 105bb
UTG+1 ($59.21) 118bb
Hero (CO) ($90.05) 180bb
BTN ($33.19) 66bb
SB ($50) 100bb
BB ($59.78) 120bb

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) Hero is CO :ks: :qs:
2 folds, Hero raises to $1.50, 2 folds, BB raises to $5, Hero calls $3.50

Flop: :2d: :kh: :jh: ($8.75, 2 players)
BB bets $6, Hero calls $6

Turn: :7c: ($20.75, 2 players)
BB checks, Hero ($79.05)?

zvar19
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 2. 19:28

Ellenfél 21 hand :D 33/33/inf. AF/első 3betje.
Egyesek majd azt mondják, hogy preflop fold, de az emberke elég aktív volt.

ez kicsit paradox, nem? :D amúgy nálam elsőre pre fold, utána mehet a call, ha észreveszel vmit. így viszont flop call, turn bet, chraisere dobni, ha callol, akkor valszeg river chback.

BelaKecske
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 2. 19:34

Okés h aktív volt de 21 hand alatt ez ugye lfszt sem jelent, főleg h nem is 3betelt még:)
Lehet ezt amúgy callozni persze pre, de mivel nincs róla infóm h milyen lazán stackelődik nem szeretnék turn tönkremenni 120bb deep, szal dobnám cr-re egyenlőre.
Az h bet vagy x a jobb nem nagyon lehet sztem tudni, mindkettőnek van előnye meg hátránya is, amennyiben azt gondolod h gyengébb Kxek , vagy AJ ellen lehet 2 utca érték ha blank river jön, akkor betelj szerintem 12-öt riveren meg 30körül, ez amúgy jó, mert túl sok value hand nem lesz nálad (KQ kb) viszont lehet pár float-od.
Szerintem ha csak egyet akarnék betelni, akkor azt riveren tenném, ott is tehet még vmi fd-re vagy lyuksorra, ami nem akart cr-t kapni turn, ugyan ezért betelhet is blöffből rivert.

misirulez
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 2. 21:29

Lévén, hogy ismeretlen nem tudom róla, hogy 12/9/2 vagy 29/22/14 és ebből adódóan postflop sem tudunk róla semmit így a legegyszerűbb megoldást választanám. (turn:chback river:call v. betIP).

Az viszont eléggé nem mindegy, hogy azért ismeretlen mert te vagy az "új", vagy azért mert ő.

fLeSs
Válasz misirulez kommentjére
2013. aug. 2. 23:13

turn bet vs xb-riv bet: 1:2 az állás.
Anonim asztalról van szó.

misirulez
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 2. 23:28

Ja ha anonim, akkor inkább turn bet/fold, mert a delayed float inkább lesz őszintébb a szemében szóval turnon több mindennel ch/c-ozhat.

Amúgy én nem játszanék anonim asztalon, de mivel régebben amikor aktívabb voltál olvastam a topikodat így kíváncsi vagyok neked hogy megy, mik a tapasztalataid?

fLeSs
Válasz misirulez kommentjére
2013. aug. 2. 23:59

Ja ha anonim, akkor inkább turn bet/fold, mert a delayed float inkább lesz őszintébb a szemében szóval turnon több mindennel ch/c-ozhat.

Amúgy én nem játszanék anonim asztalon, de mivel régebben amikor aktívabb voltál olvastam a topikodat így kíváncsi vagyok neked hogy megy, mik a tapasztalataid?

Microgamingen majdnem minden asztal anonim, szóval nincs sok választásom. :)
A mezőny elég jónak tűnik, igaz még nem játszottam túl sokat. :)

Élő ügyfélszolgálat