NL50 SH Leak, segítsetek!
Elég tipikus szitu, sok pénz megy el vele. Ez már pre 4betre fold. Én mégis callolom. Csak nem tudom minek. Hogy kell ezt a szitut jól megjátszani? Easy fold tehát pre?
Hand #1682011400001465: Pebble Beach (6-Max) 11400
Seat 1: spgr*** (105,30 in chips)
Seat 2: O Re*** (80,25 in chips)
Seat 3: Stor*** (45,50 in chips)
Seat 5: Samantha_Fox (49,25 in chips)
Seat 6: kasi*** (38,15 in chips)
Seat 10: AMSC*** (89,70 in chips)
kasi***: posts small blind $0,25
AMSC***: posts big blind $0,50
Dealt to Samantha_Fox [ :Qd: :Qh: ]
spgr***: folds
O Re***: raises to $1,75
Stor***: folds
Samantha_Fox: raises to $6
kasi***: folds
AMSC***: folds
O Re***: raises to $17
Samantha_Fox: calls - barom
@@@ F_L_O_P @@@ [ :5h: :Jc: :7s: ]
O Re***: bets $34,75 - mégis, mit hittem, mi lesz a lépése flopon?
Samantha_Fox: folds
Samantha_Fox: mucks
O Re***: returns uncalled bet $34,75
*** SHOW DOWN ***
O Re***: mucks
O Re*** wins $33,05
Elég tipikus szitu, sok pénz megy el vele. Ez már pre 4betre fold. Én mégis callolom. Csak nem tudom minek. Hogy kell ezt a szitut jól megjátszani? Easy fold tehát pre?
Hand #1682011400001465: Pebble Beach (6-Max) 11400
Seat 1: spgr*** (105,30 in chips)
Seat 2: O Re*** (80,25 in chips)
Seat 3: Stor*** (45,50 in chips)
Seat 5: Samantha_Fox (49,25 in chips)
Seat 6: kasi*** (38,15 in chips)
Seat 10: AMSC*** (89,70 in chips)
kasi***: posts small blind $0,25
AMSC***: posts big blind $0,50
Dealt to Samantha_Fox [ :Qd: :Qh: ]
spgr***: folds
O Re***: raises to $1,75
Stor***: folds
Samantha_Fox: raises to $6
kasi***: folds
AMSC***: folds
O Re***: raises to $17
Samantha_Fox: calls - barom
@@@ F_L_O_P @@@ [ :5h: :Jc: :7s: ]
O Re***: bets $34,75 - mégis, mit hittem, mi lesz a lépése flopon?
Samantha_Fox: folds
Samantha_Fox: mucks
O Re***: returns uncalled bet $34,75
*** SHOW DOWN ***
O Re***: mucks
O Re*** wins $33,05
no igen... ha ilyen flopon sem adod meg a hívását, akkor a 4betet sem kell. Segteni nem tudok, én a csajokkal is beszoktam vállalni.
Mert hát ugye pár nappal ezelőtti AK-s írásodban írtad, hogy 4betelős lap az is, sőt sokan AQ-val is erősködnek. Persze simán belenézhetsz KK-AA-ba is. Persze jobban belegondolva ezen a szinten overpair ellen 20%, AK ellen cf. tehat alapvetően ez eléggé minuszos lehet.
Mit várunk egy ilyen szitu után? Dámán kívül minden board veszélyes. Vagy toljuk már be preflop, vagy dobjuk el a 3betre. Ilyenkor azért jól jönne a HUD, egy fishnek ezt nem dobom el még a flopon sem.
Mit várunk egy ilyen szitu után? Dámán kívül minden board veszélyes. Vagy toljuk már be preflop, vagy dobjuk el a 3betre. Ilyenkor azért jól jönne a HUD, egy fishnek ezt nem dobom el még a flopon sem.
kb. nekem is ez a velemenyem. de a 3bet helyett 4betet akartal, nem? :)
Olvasd el az utolsó blogomat a QQ megjátszására. Nagyon hasznos szerintem. Én betartom.
Ilyen szitu nagyon read közös history és ellenfél függő(ha statokat akarnék mondani, akkor 6-7-8% feletti 3-betelőnek, vagy 1% feletti 4-bet range-űnek el nem dobnám), de a legrosszabb megoldást választottad....ha már adtad, akkor ilyen boardon nem szabad eldobni...amúgy is elég érdekes ez a flop betpotja 3bet potban.
valóban a legrosszabb move itt a call. pre flop itt push or fold, ezért jön jól a note\hud. :)
ismeretlen ellen talán dobható. viszont ezen a boardon ha már a fél stackem bent van,nem dobnám el semmi pénzért. Nekem ez egyébként is AK gyanús :)
Fold preflop.