Zehy
Válasz mese kommentjére
2011. jan. 18. 11:58

hmm:)
én egyszínűvel megadnám az emelést, és turnt is callolnám, ez inkább dobó.
4way nálam utg=co, szóval az alapján lövöm be a ranget, kicsit fellazulok, de dominált lapokkal csak csínján;) ez a QJo szerintem tipikusan olyan lap amivel oop csak fit or fold-ot lehet játszani.

Ez a QJo szútid, szóval? :D

mese
Válasz Zehy kommentjére
2011. jan. 18. 12:11

Ez a QJo szútid, szóval? :D

baszki vagy vagyok:D akkor én turnon is callolnám. ha riveren is mer hívni rosszabbal, akkor örömmel átengedem neki a potot:P

Deni
Válasz mese kommentjére
2011. jan. 18. 13:37

Pre jó a call, de 3bet is mehet.

Turn call - river ch/fold, ha nem javulunk ( a szemében a range-ünk jórészt 66-TT, KJ, QJ. amiből a pp-ket megpróbálhatja eldobatni, riveren viszont sosem betelnek TPTK alatt )

De turn fold se rossz, mivel nem jellemző a barrel, ez a lap nem is a legjobb hozzá.

nevergreen
Válasz Deni kommentjére
2011. jan. 18. 14:18

Turn call - river ch/fold, ha nem javulunk ( a szemében a range-ünk jórészt 66-TT, KJ, QJ. amiből a pp-ket megpróbálhatja eldobatni, riveren viszont sosem betelnek TPTK alatt )

ez. ilyen ellen nem lehet dobni turnön, ha flopon megadtunk.

viszont a preflop fold drága dolog QJs-dal, a preflop 3bet pedig még drágább lehet, egyik sem tetszik.

jvereb
Válasz mese kommentjére
2011. jan. 18. 15:01

hmm:)
én egyszínűvel megadnám az emelést, és turnt is callolnám, ez inkább dobó.
4way nálam utg=co, szóval az alapján lövöm be a ranget, kicsit fellazulok, de dominált lapokkal csak csínján;) ez a QJo szerintem tipikusan olyan lap amivel oop csak fit or fold-ot lehet játszani.

A floppon nem erkezett meg runner runner flushdraw sem, szoval teljesen lenyegtelen, hogy QJs, vagy QJo van nalad. Egy feszes range azt a flopot szinte kotelezoen cbeteli, en mar a floppon reraise/fold-ot jatszanek, bar nem vok cg playa, sot eleg rossz cg playa vok....... :-P

nevergreen
Válasz jvereb kommentjére
2011. jan. 18. 22:53

A floppon nem erkezett meg runner runner flushdraw sem, szoval teljesen lenyegtelen, hogy QJs, vagy QJo van nalad. Egy feszes range azt a flopot szinte kotelezoen cbeteli, en mar a floppon reraise/fold-ot jatszanek, bar nem vok cg playa, sot eleg rossz cg playa vok....... :-P

raise flop nem jó, mert totál száraz board, emeléssel a blöffjeit dobatod, a jobbakatt meg nem.

mikki86
Válasz nevergreen kommentjére
2011. jan. 18. 23:55

A lényeg itt az, hogy az ellenfél keveset cbetel.
Szóval itt a cbet kb annyit jelent, hogy verve vagyunk, nincs szükség több információra.

esoember
Válasz mikki86 kommentjére
2011. jan. 19. 11:20

mikki86 +1
Pf Co-ból egy 13% pfr átlagú reg sztem emel kb. 20% körül.
QJs call helyett inkább 3bet/fold.
58%-ban cbetel, ami nem túl magas, de egy ilyen száraz boardot „illik” cbetelni.
78% a T cbet, tehát a F cbet emelő range-ét tekintve közel 80%-ával jön tovább ami kb. 45%.
A pf emelést kb. 22+, J10s+, 67s, 89s, 910s range-el ejti meg. Mivel 32%-ban találja el a nem párt alkotó lapjait a F, a többi meg amivel emel Fon pp/blöff.
A T emelő range így sztem leszűkül pp/pár/jobb range-re, és nemigen blöfföl. Mivel reg nem hinném, hogy TPGK nélkül Tön tovább emelne. Inkább fold Tön.

Élő ügyfélszolgálat