fLeSs
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. aug. 8. 9:00

Köszönöm.
Változik vmit a helyzet ebben az esetben? :)

Turn: :kd: (€34.50, 2 players)
Hero checks, BB bets €8.50, €8.5 to Hero (€75.02)?

Tir-X
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 8. 10:13

Hm, jó hogy felhívtátok erre a figyelmünket, mert én is félrenéztem (sry :S), és azt hittem az emelő callolt. Így max egy JJ-t verhetünk még, többi crushol, szal feladnám.
A kis bet miatt számomra nem változik a terv. Szarul alakultak a méretek számára is ugye, simán valuezhat ezért így, hogy majd river shove, gyengusznak is tűnik a ranged ugye, szal a shove lehet látja h túl erős volna. Indukálhat is stb.
Bd drawk ha lehetnek Nálad vmennyi, értéket nem veszít sztem, mert sokszor arra számít, hogy rátolod, mert milyen gyengét betelt.

ilane
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 8. 10:41

Preflop játéka alapján erős keze van, AKs, KK, AA. Nálunk a QQ tehát AQ ritkábban lesz nála. Kis párokat pre dobott volna, de flopon mindenképpen, tehát vagy setje lett vagy marad a monster pár. Én feladnám...

fLeSs
Válasz ilane kommentjére
2013. aug. 8. 11:20

Köszi. Végre egy hand, amit jól játszottam. :D A turn kis betnél filóztam, hogy talán JJ-vel akar olcsó SD-t, de inkább dobtam.
Sztem pre TT/JJ/AKs/AQs (talán KQs) körüli a range-e (meg a slowplayek), eléggé kicsi a VPIP és a PFR közti különbség (bár kicsi a minta).

€0.25/€0.50 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG (€63.35) 127bb
UTG+1 (€55.47) 111bb
CO (€73.88) 148bb
BTN (€61.69) 123bb
Hero (SB) (€89.52) 179bb
BB (€50.34) 101bb

Pre-Flop: (€0.75, 6 players) Hero is SB :qs: :qc:
2 folds, CO raises to €1.50, 1 fold, Hero raises to €5.50, BB calls €5, CO calls €4

Flop: :2h: :7s: :th: (€16.50, 3 players)
Hero bets €9, BB calls €9, CO folds

Turn: :kd: (€34.50, 2 players)
Hero checks, BB bets €8.50, Hero folds

Ice-pocó
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 8. 12:04

Nekem a coldcall nem jelent akkora erőt pre. ebben az esetben. ÉN AA, KK, AKS-sel szinte biztos, hogy cold4betelek, 56 hand alapján, ami nem sok. Ezért az kizárom. Plusz a 3bet%-kából következtetek a 4bet %-ra is, ami viszonylag feszes még, így az elején is. AQs, JJ, 99, 88, 89s, (melyeket verünk)ugyanúgy benne lehet a range-ben, mint az AKo, vagy KQs,vagy TT (melyekkel szemmben hátrányban vagyunk.) A turn betsize hívás a banki esélyeink alapján (20%), megadható. Tapasztalataim szerint, indukáltatni nem-igen szoktak az emberek egy utcával a vége előtt,bár tény és való, hogy turn nuts-szal a cél az, hogy az ellenfél már ott bepakolja a pénzét, ha van rá mód, de most szerintem nem ez van. Blank kártya esetén check/call vagyok(ami függ a betsizetól és az ehhez kapcsolódó potodds-tól), minden másnál, ami javíthatta check/fold.

svajcifiu
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. aug. 8. 12:44

Plusz a 3bet%-kából következtetek a 4bet %-ra is,

56 hand alapján hogy következtetsz rá?

Mindenesetre elég dicséretes hogy ilyen gyorsan tanulod a játékot, mert ha jól emlékszem pár napja még a 3 bet fogalmával sem voltál tisztában:))

Ice-pocó
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. aug. 8. 12:49

56 hand alapján hogy következtetsz rá?

Mindenesetre elég dicséretes hogy ilyen gyorsan tanulod a játékot, mert ha jól emlékszem pár napja még a 3 bet fogalmával sem voltál tisztában:))

Következtetni lehet, még így az elején is.
Frissítek egy kicsit az emlékezeteden:
Nem pár nap, hanem pár hónap...
Mindenesetre elég dicséretes, hogy már fáradhatatlan vagy ilyen memóriával:)

KisMuck
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 11. 13:11

Azért szerintem nem lesz ennyire szűk BB range-e, mint AK, QQ+, mégiscsak egy hátsó pozos játékban vagyunk. CO lop SB 3b, BB c, lehet ő itt tágabb, kb.: TT+,AJs+,KQs,AQo+ ez szerintem elég reális.

De a legnagyobb vicc ebben, h 1részt nem fog random floatolgatni 3way, másrészt amivel adja a flopot az ellen kb. nincs vb-ünk, mondjuk ott van még CO is és dobálhatnak kezeket, de azok mind rosszabbak lesznek, mint a miénk. Ha a teljes rangeüket nézzük(ami CO esetében lehet tágabb: SBW, néhány SC és Axs, PP), akkor is csak 41%-ban teljesítünk ellenük, a megadó skálákat nézve, pedig 22%-unk van.

Remélem értitek miről beszélek, az lenne a kérdésem, h a fentiek fényében nem lenne e jobb vm mást játszani már flopon? x/c flop és meglátjuk, h alakul az akció? Gondoljatok bele 3way, 3b potban, 1.ként egy kissé drawy boardon a cbetünk atom erőt sugall, voltaképp elég egyértelmű a rangeünk.

Turn 8,5$ betre lehet dobni, nyilván riveren pusholni akar és nem bluff lesz nála szinte biztos. A range itt kb. ez: KK+,TT,AhKh,AhQh,AhJh,KhQh

ilovePS
Válasz zvar19 kommentjére
2013. aug. 11. 16:52

az a baj, hogy itt a check call nem lesz jó játék, a checkfold meg nem annyira opció, szóval én még betelnék egyet kb. 21-22-ig. river meg mindenképp checkel indul és ha hív, akkor dobni kell.

de nem tudsz

am én meg x/shovolok mivel amikor csekkelsz a szemükben sokszor feladod minden kép nyersz egy betet ha meg TT van nálla vagy jobb igy jártunk de az ellen is stackelödsz !

Suncitizen
Válasz fLeSs kommentjére
2013. aug. 12. 10:38

Ez nagyon weak játék így. Turn az minimum bet/fold.

Élő ügyfélszolgálat