Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 SH QQ - overcardok a boardon megint.

peterpanic
2008. ápr. 21. 2:25

NL50 SH QQ - overcardok a boardon megint.

***** Hand History for Game 89095357 *****
$50.00 NL Texas Hold'em - Sunday, April 20, 02:34:36 2008
Table Waimea Bay 12589095 (Real Money)
Seat 4 is the button
Seat 4: Kotu99 ( $54.16 )
Seat 6: peterpan1c ( $58.97 )
Seat 3: Bastigorg ( $81.23 )
Seat 1: snappy87 ( $9.75 )
Seat 5: Qisers ( $127.14 )
Seat 2: roberto222 ( $129.92 )
Qisers posts the small blind [$0.25].
peterpan1c posts the big blind [$0.50].
** Dealing down cards **
Dealt to peterpan1c [ Qd Qc ]
snappy87 folds
roberto222 calls [$0.50]
Bastigorg folds
Kotu99 folds
Qisers calls [$0.25]
peterpan1c raises [$2.00]
roberto222 calls [$2.00]
Qisers folds
** Dealing Flop ** [ Kd, 2c, 9c ]
peterpan1c bets [$4.00]
roberto222 calls [$4.00]
** Dealing Turn ** [ 7h ]
peterpan1c bets [$6.00]
roberto222 calls [$6.00]
** Dealing River ** [ Ac ]
peterpan1c ??

az ellen ua. mint az előző partiban.
turn emelés még ok? vagy ott már check/fold? esetleg check/call?

riveren már tényleg check/fold?

köszönöm.

Chryss85
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 21. 3:04

Lássuk csak, limpelni akart először, utána meg adta az emelést. Lehet ez pocket PP, de könnyen lehet, hogy 4BB-s emelést nem ad meg A vagy K nélkül.. Ha PP-je volt, akkor set nélkül megintcsak nem callolná a cbetet..
Inkább check/fold

kisrapi
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. ápr. 21. 8:14

riveren mindenképp c/f. De én valószínűleg már turn-ön sem emelek tovább...elég pénzkidobás szaga van hosszútávon...nyilván néha majd a turn betedre dobják, de a C-bet megadása után túl sokszor lesz nála K vagy set, meg nyilván flushúzó.

lederman
Válasz kisrapi kommentjére
2008. ápr. 21. 8:40

Sztem is ch/f turn, esetleg ch/c, ha jobbanismered azz ellenfelet. De nem szeretem ezt a helyzetet, kivsncsi lennek masok velemynyere is.

River konnyu dobasnak latszik... FD bejott, K tovabra is elotted, me Ax is 2par lett.

kanrich_
Válasz lederman kommentjére
2008. ápr. 21. 12:44

Noshát én nem feltétlen értek Veletek egyet. A flop persze kötelező cbet, de itt simán adhatja az emelésünket egy gyenge királlyal (hiszen egy erős királlyal bizony nem ez lett volna a játéka preflop), amit egy újabb emeléssel el tudunk dobatni a turn-ön. Más kérdés, hogy ennek a fél pot alatti, 6-os emelésnek sztem nem volt értelme, itt egy újabb standard 2/3 pot körüli emelést kellett volna nyomatni, és ha azt megadja, akkor a terv az, hogy shut down...
Amennyiben a river nem treff ász, hanem más ász, akkor előfordulhat, hogy én még ott is bombázok egyet.

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 21. 13:43

Noshát én nem feltétlen értek Veletek egyet. A flop persze kötelező cbet, de itt simán adhatja az emelésünket egy gyenge királlyal (hiszen egy erős királlyal bizony nem ez lett volna a játéka preflop), amit egy újabb emeléssel el tudunk dobatni a turn-ön. Más kérdés, hogy ennek a fél pot alatti, 6-os emelésnek sztem nem volt értelme, itt egy újabb standard 2/3 pot körüli emelést kellett volna nyomatni, és ha azt megadja, akkor a terv az, hogy shut down...
Amennyiben a river nem treff ász, hanem más ász, akkor előfordulhat, hogy én még ott is bombázok egyet.

Nem rossz ez a megoldás, de eversten sztem 80%-ban pénzkidobás...Kxel simán végigcallol, mint ahogy akkor is végigcallol ha AK-d van éppen....
Jobb játékosok ellen, aki esetleg szokott floattal próbálkozni van értelme, vagy legalább olyan ellen aki dobni tud.....

peterpanic
2008. ápr. 21. 14:57

kanrich: a 6$os félpot emelés tényleg elég gagyi, most látom csak:/...
erről a fickóról el tudtam képzelni, hogy 9-essel végigad... ezért emeltem kevesebbet.
de amugy, miért mondtad, hogy nagyobb emelés kellene? arra eldobja a kisebb párokat (amiket verek), K-val pedig megadja... vagy valamilyen taktikai megfontolásból?

amugy ez merge-s parti nem everestes.

kanrich_
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 21. 16:40

kanrich: a 6$os félpot emelés tényleg elég gagyi, most látom csak:/...
erről a fickóról el tudtam képzelni, hogy 9-essel végigad... ezért emeltem kevesebbet.
de amugy, miért mondtad, hogy nagyobb emelés kellene? arra eldobja a kisebb párokat (amiket verek), K-val pedig megadja... vagy valamilyen taktikai megfontolásból?

amugy ez merge-s parti nem everestes.

Én azt szeretném, ha eldobná, hiszen a riveren mit csináljak majd, ha megadja? Arról pedig fogalmam sincs, hogy gyenge K-ja, vagy esetleg pocketje van-e. Mivel preflop nem akciózott, így az AK-t kizárom, egy second barrelre pedig el kéne dobja a KJ-t (vagy annál rosszabb lapokat), ergó az emeléssel eldobathatod a jobb lapját.

kisrapi
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 21. 16:59

egy second barrelre pedig el kéne dobja a KJ-t (vagy annál rosszabb lapokat), ergó az emeléssel eldobathatod a jobb lapját.

Lehet NL100on már így van, de NL10-50-en az átlag az bizony végigcallol K2oval is ha már eddig eljött, ezért írtam feljebb, hogy szerintem pénzkidobás ilyen boardon a QQval ízmozni...legalábbis everesten...

kanrich_
2008. ápr. 21. 17:05

Lehet NL100on már így van, de NL10-50-en az átlag az bizony végigcallol K2oval is ha már eddig eljött, ezért írtam feljebb, hogy szerintem pénzkidobás ilyen boardon a QQval ízmozni...legalábbis everesten...

Sok ellenfél ellen NL100-on is pénzkidobás, sokszor rá kellett már jönnöm! Tudni kell persze, hogy ki ellen érdemes így játszani!

Élő ügyfélszolgálat