NL50 SH QQ turn gyenge ellenfél betpot
begolyózott a converter, a srác UTG, én meg BTN
No-Limit Hold'em, $0.25 BB (5 handed) - Hold'em Manager Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (BB) ($91.57)
MP ($67.84)
Button ($50) 39/8/1.1 130 hand alapján
UTG ($7.54)
SB ($40)
Preflop: Hero is BB with Q, Q
Button calls $0.50, SB checks, Hero raises $2, 2 folds, Button calls $1.50, 1 fold
Flop: ($4.37) 7, 8, 2 (2 players)
Button bets $1.25, Hero raises $5, Button calls $3.75
Turn: ($14.37) 6 (2 players)
Button bets $14.62, Hero folds
ki mit tenne a turnon? p/f? miért?
Sztem jó volt a dobás. Ilyen statokkal valszeg bemákolt egy sort 910-el vagy egy 2 párt 6,7-tel, vagy valami mást.
Easy fold nálam.
Ilyen emberek ok nélkül nem betpotolnak.
Épp most buktam egy beülőt egy hasonló ellen, azt hittem már allin van, és megadtam. Onnan meg már menni kellett. :mad: Tiltre tett.
örülök, hogy egyértelmű itt a játék, szerintem is.
ajaj biztos nem bírnám dobni egy ilyen ellen
szerintem sima call és riveren át lehet gondolni a szitut hogy megijed e valamitől mit reagál...
ajaj biztos nem bírnám dobni egy ilyen ellen
szerintem sima call és riveren át lehet gondolni a szitut hogy megijed e valamitől mit reagál...
Ilyen statisztiával rendelkező emberek akkor nyitnak pottal ha nagyon erősek, legalábbis party-n. el lehet ereszteni sztem.
Hát nem hiszem, hogy egy szóló TP-t így játszik. flopon erőt mutattunk mégis adta, turnre számunkra rossz lap érkezett ő betpotol szóval nem kéne erősködni szerintem sem. 14 BB-vel vagyunk a partiban szal simán el lehet engedni
darklol: sztem itt kell eldönteni, hogy stackért játszunk vagy dobunk. Ha itt adod akkor adni kell a rivert is.
Flop előtt potot emelek és a floppon pedig potot hívok vissza minden esetben egy ilyen ellenfél ellen overpárral, hogy rossz oddsot adjak a draw-ra, amely zónájának itt széles range-e (donkbet).
A turn szerintem nagyon kérdéses, darklol válaszában is van valami, de talán inkább itt én is a dobás felé hajlok.
az elvileg pot, csak a converter a BB 0,5-ömre lévő 2-es emelésemet 2-nek írja, pedig az BTN-ról 2,5ig történt.
köszi a hszeket!