Póker Fórum Archívum > Small Stakes No-limit Hold’em > NL50 SH, "slowplayelt" KK a bajban

Beckham087
2011. szept. 17. 17:27

NL50 SH, "slowplayelt" KK a bajban

Chen egy igazi reghal, masszív bukó, mindennel képes játszani. 67/41
player34 pedig reg: 23/18; AF 3,7; 3bet 8,5%; Cbet 3betpot: 71%

Tulajdonképpen a hand minden lépése kérdéses...

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
HoldemManager
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG MePlusOne ($64.57)
UTG+1 player34 ($110)
CO beckham087 ($65.77)
BTN GutshotHitter ($50)
SB chen008 ($33)
BB Wondah ($104)

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) beckham087 is CO :ks: :kh:
MePlusOne raises to $1.50, player34 raises to $4.75, beckham087 calls $4.75, 1 fold, chen008 calls $4.50, 1 fold, MePlusOne calls $3.25

Flop: :6d: :jd: :7s: ($19.50, 4 players)
chen008 checks, MePlusOne checks, player34 bets $10.25, beckham087 calls $10.25, chen008 raises to $28, MePlusOne folds, player34 goes all-in $105, $50.77 to beckham087 ($50.77)?

kriispirolls
Válasz Beckham087 kommentjére
2011. szept. 17. 18:13

Szerintem mielőtt a flop utáni játékot nézzük, meg kell nézni több érdekes tényezőt is a pre játékot illetően. 1, Eredeti emelőről semmi info nincsen?Az ő emelő range-e sztem a reg 3betelési szokásai miatt fontos. Az ő OOP 3betcall range vajon milyen lapokat takar? Gyanítom h AKval/QQval nem flatelne OOP multiway potban. Csak tippelek, de sztem a megadó range itt minden PP 22-JJ, AQs talán (bár utg vs utg+1 3bet gondolom dobó history nélkül?), suited broadway connectorok (bár ezzel gyakran dominálva lesz, de gondolom ilyen potban úgyse TPre megy).
A reg 3bet range UTG ellen elég feszes (bár mivel nincs róla infó, ki tudja), JJ/AQ+ gondolom.
Ezen a flopon air handjeivel nem hiszem hogy cbetel mert annyian vagytok, ergó maradnak a value handek: 2 over+FD meg JJ+.
Most nézzük a mi eddigi játékunkat. Pre 3betcoldcall, flop flat, hát eddig nem sok erőt mutattunk. Szettel, slowplayelt overpárral sztem itt raisere számítana tőlünk, hiszen multiway pot+drawheavy a flop.
Ezután van egy raise a fishregtől. Mivel azt nem írtad hogy aggro-e vagy sem, így nemtom ezt mivel játszhatja, mindenesetre nem hiszem h a 3bettor valaha is gondolkodik dobáson 65bb ellen bármiféle valuehanddel, 41es VPIP ellen, úgyh vele sztem nem is érdemes többet foglalkozni. Lehet nála FD, TP, szett, 2 pár, drawk.
A raiset csak callolni sztem semmi értelme UTG+1nek, hiszen te flatelhettél pl. FDvel, annak meg gondolom nem akar ingyékártyát adni.
Neked ha jól számolom 32%os EQvel kell rendelkezni hogy +os legyen a call.
AA/QQ/JJ+2 over FD range-dzsel számolva (sztem más lappal nem játssza ezt a line-t), van 42%od---> call.

Ha elbasztam a számolást/rangeeket vagy ordenáré nagy hülyeséget írtam akkor kéretik kijavítani/felvilágosítani :):)
Sztem elég standard leosztás igazából, egyetlen kérdés hogy kéne-e a cold4bet pre, de sztem azzal borzasztó nagy erőt sugárzunk, nekem tetszik a flat.

Tori18
2011. szept. 17. 18:26

és UTG milyen? mert fontos lenne,belőnünk a reg rangét. pre call nem hiszem h kérdéses. Flop call sem, persze felmerül a raise. Az hogy a fish betolja szerintem elég jó forgató könyv, milyen gyorsan callolta a reg őt?

Beckham087
Válasz Tori18 kommentjére
2011. szept. 17. 19:01

A reg 3bet range UTG ellen elég feszes (bár mivel nincs róla infó, ki tudja), JJ/AQ+ gondolom.

player34 pedig reg: 23/18; AF 3,7; 3bet 8,5%; Cbet 3betpot: 71%

Bocsi srácok UTG kimaradt: 18/15-ös reg. Semmi extra.

@kriispolis: az ok hogy 32% kell, de szerintem nincs 42% Equitym, mert azért a hal is bent van a kasszában és valamije van: TP vagy FD, esetleg oesd. De valami van nála az azért tuti szóval neki is van némi részesedése ami az enyémet biztosan csökkenti. Még akkor is ha csak side pot.

@Tori18: Flopon nem emeltem vissza, mert szerintem a visszaemelést többször fogja jobb lap callolni mint gyengébb, FD-nek meg azért kicsi az esélye, ha médig az van nála akkor úgy is tovább tolja turnön is.
Timingre már sajnos nem emlékszem biztosan mert vagy 2 hete volt ez a hand... De úgy rémlik, hogy nem gondolkozott sokat...

Szvsz AA-val easy call lenne, QQval meg könnyű fold, pont a KK a határeset...

mikki86
2011. szept. 17. 19:28

A 3bet coldcall ranged elég szűk, a reg itt QQ-val szerintem nem fogja betenni. Szerintem dobás.

Beckham087
Válasz mikki86 kommentjére
2011. szept. 20. 15:50

A 3bet coldcall ranged elég szűk, a reg itt QQ-val szerintem nem fogja betenni. Szerintem dobás.

Én is így gondolkodtam, végül is dobtam. Regnél 53s !!! volt, ugye sor és FD, a halnál pedig KJo, vittem is volna nem javult egyik sem.... :(

kocka21
2011. szept. 20. 16:07

Én is így gondolkodtam, végül is dobtam. Regnél 53s !!! volt, ugye sor és FD, a halnál pedig KJo, vittem is volna nem javult egyik sem.... :(

Akkor a reg valójában egy regfish volt. Ha NL50-en 53s-del emel UTG-ből úgy, hogy van mögötte egy fish ahhoz már önmagában gratulálni lehet neki. A 3bet call meg az abszolút no comment kategória. Az ilyeneket mind fel kell note-olni, és nem szabad abból kiindulni, hogy ha valakinek ilyen 22/18-szerű, vagy hasonló regulár típusú preflop statjai vannak, az biztos jó, vagy akár csak elfogadható szintű játékos is lesz.

Arsen
Válasz kocka21 kommentjére
2011. szept. 20. 16:27

lehet félrenézem, de úgy nézem a reg 53s-el 3betelt preflop.

sztem ez itt flop-on stackoff, mert amikor mi flop-on calloztunk, a reg sok rosszabb lappal be fogja akarni tenni a stackjét a fish ellen (úgy gondolhatja a board textúrája miatt a fish jelenléte ellenére is az erős handjeinket gyorsabban játszanánk) tehát ellenünk gondolhatja, hogy elől van, a fish ellen meg gyengébb handekkel is stackelődhet mint a mi handünk.

Élő ügyfélszolgálat