nl50 sh river blöff
Hali
Első handemnek a fórumon egy elég szokatlan megjátszást választottam..(amúgy nem vagyok ilyen maniac donk:) )
Prima Network $50.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1022974
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
Hero (SB): $52.80
BB: $12.38
UTG: $58.62
MP: $21.17
CO: $52.92
BTN: $11.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with T T
2 folds, CO raises to $1.50, 1 fold, Hero calls $1.25, 1 fold
Flop: ($3.50) K K 9 (2 players)
Hero checks, CO bets $2.00, Hero calls $2
Turn: ($7.50) K (2 players)
Hero checks, CO bets $4.00, Hero calls $4
River: ($15.50) J (2 players)
Hero checks, CO bets $9.50, Hero raises to $45.05
CO-t egy gyenge regulárnak gondolom.
17/13/7 300 hand alapján
flop cbet 85%
turn cbet 100%, de itt még kicsi a minta
agg% 49,22,7
Kérlek írjátok le a véleményeteket a handdel kapcsolatban, illetve azt is, hogy mi lenne a standard play szerintetek.
köszi
nem hiszem, hoyg ez túl nagy +ev lenne, mégis mi az amit itt eldob abból ami ver?
Személy szerint nem tetszik a megjátszás, sb vs co ezt 3betelném preflop oop, így ahogy ment fontos lehet h ő milyennek láthatott téged, így kb nem reppelsz semmit csak pokert, value handjeit (Kx, AA, QQ,) sztem nem fogod dobatni, gyengébbeket pedig kevesebbért is dobna, így sztem a TT itt max bluffcatchelni jó, max egy J-t tudsz vele dobatni ha mondjuk barrelezett... A számait elnézve nem fog elégszer blöffölni, blöffbe fordításhoz pedig erős read kéne sztem...
Én is ezt a kérdést tettem fel magamnak utólag...
Próbálgatok mostanában szokatlan lineokat, itt arra gondoltam, hogy előadom a királyt.Király nélül itt úgyse lépném meg ezt a moveot. A gondolatmenetembe szerintem ott csúszott a hiba, hogy valószínűleg gondolhat arra is, hogy sima bubival őrültem meg.Pedig ilyet nem csinálnék, de ezt ő nem fogja tudni.
Mi lenne a standard line? river check/fold?
itt arra gondoltam, hogy előadom a királyt.Király nélül itt úgyse lépném meg ezt a moveot.
Szerintem Jx-et el lehet engedni riveren, de az nem nagyon lehet nála, ugyanis ezen a turnön air-rel legtöbbször szerintem check behindol a legtöbb reg. Szvsz. J9s, és JJ, amit talán dobhat, és QQ, AA, Kx ami megad. Nem éri meg szerintem itt blöffölni.