mrj
2008. dec. 16. 0:39

NL50 SH set

ellenfél sztem nagyon feszes regulár 14/11, AF 2.2 steal 20% 3k hand alatt stabil nyerő és csak prémium handeket mutat nagy potban

kérdésem mivel callolhatja a flopot, de főleg a turnt. nekem volt egy olyan érzésem hogy blöfföl de egy teljes beülőért nem kívántam megtudni. A PF emelésére érkező 3 betet 22%ban callolja.

Everest No-Limit Hold'em, $0.50 BB (5 handed) - Everest Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

SB ($121.02)
Hero (BB) ($175.65)
UTG ($75.30)
MP ($11.15)
Button ($27.10)

Preflop: Hero is BB with 6Image, 6Image
3 folds, SB raises to $1.50, Hero raises to $4.50, SB calls $3

Flop: ($9) 7Image, 6Image, JImage (2 players)
SB checks, Hero bets $6, SB calls $6

Turn: ($21) 10Image (2 players)
SB checks, Hero bets $14, SB calls $14

River: ($49) 9Image (2 players)
SB bets $49, Hero ?

ez mi már?:)

darklol
Válasz mrj kommentjére
2008. dec. 16. 0:50

hmmm
a turn bet az nagyon kicsi 17-18 at küldjél rá

én egy 14/11 rangéböl itt kizárok minden 8ast és a kq-t is szóval nálam ez call, max set over setbe futottál

viszont ha már 3 beteled akkor sokkal nagyobbat , legalább 7-8 ig főleg ennyire deepen és akkor turnre kb már be is lehetne húzni a pénzt a potba

peterpanic
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 16. 1:10

darklol: szerintem hiba ezt callolni.
az indoklásom: mondj egy olyan lapot amit verünk.

egyetlen egy dolog van, amit blöffölhet, az a bustedFD, viszont a nit nem lesz képes ilyesmire ilyen deepen ennyiért.
sokat játszok mostanában hasonlóak ellen, és alapvetően soha nem blöffölnek, bele sem gondolnak mi lehet nálad, csak a saját lapjaikat látják. én is voltam ilyen, tudom miről beszélek, ismerem a gondolkodásmódot, és eszembe nem jutott volna egy ilyen abszolút +EV-s blöfföt itt megejteni riveren, mert bele sem gondoltam az egészbe.

amivel még tolhatja a betpotot, és lehet nála:
sor - nem is kevésféleképpen, 98, KQ, 8xFD-vel.
set - egyiket sem verjük

nos nézzük még mivel callolhatott végig, amit verünk:
top pár - esélytelen hogy képes ilyen moveot csinálni riveren
kétpár - mint az előbb, csak ez még egy szar move is ráadásul, mert egy tényleg showdown képes lapot fog megblöffölni, a top pár azért már nem ér sokat ilyen boardon.

szerintem masszívan -EV ezeket a river donkbeteket lecallozni egy fishtől, nittől pláne.
akinél ez szóba jöhet, az egy gondolkodó TAG/LAG, viszont a gáz, hogy neki szélesebb a rangedzse és az esetek 80%-ában legalább ő is valuebetelni fog.

---
majd ezekután észreveszem, hogy ez egy 3betelt pot.
gratulálok.

de most kivételesen nem törlöm ki a faszságot amit írtam.
sorry darklol:)

mrj
Válasz peterpanic kommentjére
2008. dec. 16. 1:30

én egyetlen értelmes lapot látok amit így játszhatott, és az a 89.minden más dobás vagy reraise a flopon és a turnon is.

darklol
Válasz mrj kommentjére
2008. dec. 16. 1:37

nem látom továbbra se a sort

98 at turnon miért callozott volna 2 flush draw melett?

8x el nem játszik egy nit 3 betelt potban

kq-t dobja a floppon

settet meg miért így játszott volna meg?

nekem nem áll össze a kép, az a baj hogy a 14/11 böl indulok ki, ha azt nem tudnám easy fold

peterpanic
Válasz darklol kommentjére
2008. dec. 16. 2:09

jah semmi, idióta vagyok.

(de tényleg:)

plusevHUN
Válasz peterpanic kommentjére
2008. dec. 16. 3:32

Az SB szemszögéből jó ez az oop 3bet call? pl. setminingra?

A partival kapcsolatban: én ezt tuti dobnám, sztem az ilyen hívások nagyon kis%ban takarnak blöfföt. Más kérdés, hogy nem igazán illik semmire ez a line amit Sb csinált. Hero callok microlimiten nem feltétlenül szükségesek.

ThxLittleFish
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. dec. 16. 3:41

Az SB szemszögéből jó ez az oop 3bet call? pl. setminingra?

A partival kapcsolatban: én ezt tuti dobnám, sztem az ilyen hívások nagyon kis%ban takarnak blöfföt. Más kérdés, hogy nem igazán illik semmire ez a line amit Sb csinált. Hero callok microlimiten nem feltétlenül szükségesek.

jah mivel deepek simán jó setmineningra

én dobnám mert weaktight vagyok :)
amúgy szerintem jócskán lazulhat a range az emberünknek amiatt, hogy deepek vagyunk

Élő ügyfélszolgálat